Descoperire macabră în Vaslui: cadavrul unui bărbat necunoscut găsit într-un geamantan abandonat pe un drum sătesc

Descoperire macabră în Vaslui: cadavrul unui bărbat necunoscut găsit într-un geamantan abandonat pe un drum sătesc

Geamantanul în care se afla cadavrul bărbatului a fost descoperit de către un localnic luni seara pe un drum din comuna Pungești, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Mai multe echipaje de poliție și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au desfășurat cercetări la fața locului pe parcursul nopții. Localnicii susțin că au observat geamantanul abandonat pe marginea drumului încă de sâmbătă, însă au crezut că cineva l-a aruncat la gunoi.

Abia luni seara, un localnic aflat în zonă, sesizând mirosul greu venind dinspre geamantan, a decis să verifice. Când l-au deschis, oamenii au rămas șocați: în interior se afla cadavrul unui bărbat, complet dezbrăcat. Au alertat imediat poliția.

“La data de 15.07.2024, ora 21.27, o patrulă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui a fost sesizată telefonic de către un bărbat din satul/comuna Pungești, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în vecinătatea unui drumul sătesc din Pungești, pe marginea drumului, se află un geamantan, în interior căruia se află cadavrul unei persoane necunoscute, de sex masculin. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din cadre ale Poliției Municipiului Vaslui, Serviciului Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, coordonată de inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. Totodată, la fața locului s-a deplasat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii identității persoanei decedate, împrejurărilor în care s-a produs decesul acesteia și dispunerea măsurilor legale”, au precizat oficialii Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Anchetatorii încă nu au aflat identitatea bărbatului decedat. Localnicii susțin că acesta nu ar fi din zonă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii