Dentista ucisă în Brăila avea permis de portarmă neletală. Soțul femeii, medic și el, printre suspecți

Dentista ucisă în Brăila avea permis de portarmă neletală. Soțul femeii, medic și el, printre suspecți

Medicul stomatolog, Marina Gavril, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit în propriul cabinet, avea permis de portarmă neletală, dovadă că se temea pentru viața sa. Specialiști de la Institutul Național de Criminalistică din București au venit la Brăila pentru a ajuta la găsirea ucigașului.

Medicul stomatolog, Marina Gavril, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit  FOTO: FB

Medicul stomatolog, Marina Gavril, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit FOTO: FB

Surse din anchetă au dezvăluit că medicul stomatolog avea permis de armă neletală din 2021. La locul crimei, a fost găsit portofelul gol, însă telefonul victimei lipsește.

Soțul doctoriței (și el medic), părinții, fratele, pacienți și locatarii din blocul în care e situat cabinetul stomatologic au fost chemați la audieri.

Mai mult, o echipă de specialiști de la Institutul Național de Criminalistică a venit la Brăila pentru a ajuta la găsirea criminalului.

Nu există camere video în exteriorul și interiorul cabinetului medical. Poliţiştii au stat miercuri zeci de ore la locul crimei, iar patru urme au fost marcate pe scările de acces în cabinet.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor calificat, cercetările fiind coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. Există un cerc de suspecți, printre care se numără și soțul doctoriței.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în jurul orei 21.25, „poliţiştii brăileni au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce a fost găsită decedată, prezintă urme de violenţă , într-un cabinet stomatologic”.

Marina Gravril (41 de ani) a fost găsită moartă în vestiarul cabinetului ei stomatologic din Brăila. Avea răni deschise la gât și tăieturi pe mâini care le-au indicat polițiștilor că ar fi avut o luptă cu agresorul.

Soțul femeii făcuse două sesizări la Poliție cu privire la fapte de distrugere, violare de domiciliu și furt. Poliția spune însă că în niciuna dintre sesizări dentista nu apărea ca parte vătămată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii