Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu astronomic

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu astronomic

Dennis Man (25 de ani) a promovat în acest sezon cu Parma în Serie A, având o contribuție decisivă la parcursul perfect al formației sale. Odată cu câștigarea campionatului în Serie B și saltul în elita fotbalului italian au crescut și pretențiile financiare ale vedetei echipei.

Dennis Man e una din speranțele României la Euro 2024. Foto Sportpictures

Dennis Man e una din speranțele României la Euro 2024. Foto Sportpictures

Italienii de la Parma Live scriu că Parma va face tot posibilul pentru a-i prelungi înțelegerea, scadentă în iunie 2025. Șefii echipei au decis ca negocierile finale pentru prelungirea contractului lui Dennis Man cu Parma să aibă loc "cât mai repede cu putință", înainte de Euro 2024.

"Prelungirea contractului lui Dennis Man, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei în drumul către Serie A, continuă să țină capul de afiș la Parma. După cum se știe, atacantul român mai are contract până pe 30 iunie 2025, iar Parma își dorește să îi prelungească înțelegerea cât mai repede cu putință, pentru a nu-l pierde gratis într-un an.

Parma vrea să-i obțină semnătura înainte de Euro 2024

Man a cerut o mărire de salariu și își dorește două milioane de euro pe an, pentru a semna prelungirea. Mai multe informații sunt așteptate în săptămânile următoare, înainte de Campionatul European din Germania, care bate la ușă, unde Man va fi participa alături de naționala României.", a scris Parma Live.

"Clubul își dorește să încheie cu prelungirea lui Dennis Man cât mai curând posibil, pentru a evita prelungirea a discuțiilor și posibilitatea de a pierde gratis un jucător-cheie, într-un an. Au fost deja întâlniri între club și agentul jucătorului, Giovanni Becali, și vor urma altele în viitorul apropiat", au notat și cei de la Forza Parma. Și Gazzetta dello Sport a scris că șefii clubului parmegian au luat decizia de a urgenta negocierile pentru Dennis Man și că aceștia speră să ajungă la un consens cât mai rapid.

În acest sezon, Dennis Man, plătit cu un milion de euro pe an, a jucat 32 de meciuri la Parma și a prins echipa ideală din Serie B de 7 ori. Internaționalul român și-a trecut în cont 11 goluri și 6 assisturi, fiind considerat în unanimitate vedeta formației.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii