De la vedetă OTV în Parlamentul European. Cine este Luis Lazarus, noua mână dreaptă a Dianei Șoșoacă

De la vedetă OTV în Parlamentul European. Cine este Luis Lazarus, noua mână dreaptă a Dianei Șoșoacă

Luis Lazarus e noua mână dreaptă a senatoarei Diana Șoșoacă în partidul SOS, care a câștigat două mandate de europarlamentar la alegerile din 2024. Până de curând, Lazarus s-a remarcat cu emisiuni la posturi de televiziune ca OTV, dar a colaborat și cu Antena 1 și Pro TV.

Luis Lazarus. FOTO: Facebook

Luis Lazarus. FOTO: Facebook

Cunoscută pentru scandalurile pe care le-a declanșat în ultimii 2-3 ani, Diana Șoșoacă a dat lovitura cu SOS și a obținut două mandate în Parlamentul European. Senatoarea va fi însoțită la Bruxelles de Luis Lazarus , un fost om de televiziune, cunoscut ca eurosceptic și antivaccinist.

Dincolo de convingerile sale politice, el are un CV interesant. A devenit cunoscut ca moderator la mai multe posturi de televiziune din România unde a avut emisiunile sale, fără să afișeze veleități de politician.

Luis Lazarus a fost moderator si realizator la B1 TV, iar la postul de televiziune din centrul Bucureștiului a avut propria emsiune - „Special cu Luis Lazarus la B1 TV”. El a mai avut emisiuni la Prima TV, Kanal D și OTV, dar a fost colaborator pe proiecte și la Antena 1 și Pro TV. De asemenea, a fost moderator la o altă televiziune care, la fel ca OTV, nu mai există azi - Look TV.

Dar înainte de a intra în televiziune, Lazarus a fost profesor și a predat logică, psihologie și filosofie la Colegiul Tehnic Grivița. Este licențiat în Filosofie la Universitatea București, dar a studiat și Securitate și Apărare Națională la Colegiul Național de Apărare, având un master în acest domeniu. El mai are un master în Jurnalism și Științele comunicării.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii