De ce nu poate închiria Mihai Trăistariu apartamentul de lux de la malul mării: „Pierd bani frumoși”

De ce nu poate închiria Mihai Trăistariu apartamentul de lux de la malul mării: „Pierd bani frumoși”

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Zicala din bătrâni se potrivește de minune și în cazul artistului Mihai Trăistariu. Cântărețul și-a achiziționat la începutul anului un apartament de lux în Mamaia Nord și avea de gând să-l dea în folosință pentru turiști de la 1 iunie, însă planurile i-au fost stricate.

Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu deține și șase garsoniere în Năvodari. Foto: Arhivă

Deși voia ca apartamentul să-l ofere spre închiriere turiștilor de la 1 iunie, Mihai Trăistariu a dezvăluit că este nevoit să mai amâne acest lucru. Totuși, artistul a precizat că cele șase garsoniere din Năvodari au fost deschise de la 1 aprilie.

Eu am deschis de la 1 aprilie toate garsonierele, însă apartamentul cel nou, cel de lux, nu e gata! Mai durează… De exemplu, nu sunt yalele puse, vor fi yale electronice și tot blocul la ora aceasta nu are yale. Mai au de lucru și la baie, lipsesc niște leduri de pe tavan și nici aerul condiționat nu e montat.

Eu am comandat, toată mobila e venită, televizor, totul e luat, dar stau în depozit, zac acolo. Nu le iau de acolo, pentru că nu am cum să le pun.

Nu dau sigur drumul la 1 iunie, cum îmi propusesem, dar undeva după 15 iunie sau cel târziu 1 iulie sper să fie gata totul, ca să pot primi turiști și aici, la lux. E păcat pentru că pierd bani frumoși”, a dezvăluit Mihai Trăistariu, pentru Click!

Citește continuarea pe Click.ro!

În cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit că apartamentul de lux de la malul mării a costat 90.000 de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii