De ce e indicat să ai conversațiile delicate și importante cu copiii în mașină. Sfaturile unui celebru pediatru american VIDEO

De ce e indicat să ai conversațiile delicate și importante cu copiii în mașină. Sfaturile unui celebru pediatru american VIDEO

Unul dintre cei mai apreciați medici pediatri din America are o pagină foarte apreciată pe Tik Tok, iar sfaturile sale pentru părinți și copii devin constant virale.

Doctorița Meghan Martin este virală pe rețelele sociale FOTO Tik Tok

Doctorița Meghan Martin este virală pe rețelele sociale FOTO Tik Tok

Meghan Martin este doctor pediatru la Spitalul de Pediatrie John Hoplins din Florida, iar pe contul său de Tik Tok are deja peste 1,6 milioane de urmăritori.

Într-una dintre cele mai recente postări ale sale pe cunoscuta rețea socială, doctorița Meghan Martin explică de ce este mai indicat pentru părinți să aibă conversațiile delicate sau mai aprinse cu copiii în mașină.

În opinia reputatului doctor american, contează extrem de mult locația unde părinții au conversațiile sensibile cu copiii lor.

”Am o recomandare privind toate acele conversații delicate, dar foarte importante pe care trebuie să le aveți cu copiii dumneavoastră. Mă refer aici la acele conversații despre păsări și albine, despre protecție, droguri și alte probleme. Și recomandarea mea este să aveți toate aceste conversații în mașină”, a spus doctorița Meghan Martin într-o postare pe Tik Tok ce a strâns deja peste 371.000 de vizualizări și peste 49.000 de aprecieri ale urmăritorilor.

Medicul pediatru american a declarat că a primit această recomandare ”strălucitoare” de la cea mai bună prietenă a sa și că este cel mai bun și util sfat de parenting pe care l-a primit până acum de la cineva.

Iar Meghan Martin a explicat și de ce este cel mai adecvat ca părinții sau unul dintre părinți să aibă toate aceste conversații delicate și importante cu copiii în mașină.

”Ca părinte, când ești în mașină, ai mâinile pe volan, te uiți în față și nu trebuie să ai contact vizual cu copiii în timp ce vorbești despre păsări și albine sau despre droguri sau oricare altă conversație pe care o ai în acea zi. Avantajul este și că ai o audiență captivă care este literal prinsă în centură în spatele tău. Iar faptul că nu ai contact vizual direct face întreaga conversație mai puțin stânjenitoare și vulnerabilă pentru toți cei implicați. Iar dacă sunt mai puține lucruri stânjenitoare, asta înseamnă că e loc pentru mai multe lucruri de spus”, spune celebra doctoriță din America, care a aplicat acest sfat și are constant discuții în mașină cu cei doi copii, iar rezultatele sunt foarte bune.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…