„De asta stagnează și chiar scade în sondaje" / Mircea Geoană, ridiculizat de un fost consilier prezidențial

„De asta stagnează și chiar scade în sondaje" / Mircea Geoană, ridiculizat de un fost consilier prezidențial

Mircea Geoană a început să transmită primele mesaje de prezidențiabil în urmă cu doi ani. Însă, abia de câteva zile și-a anunțat oficial candidatura, după ce a încheiat mandatul la NATO. Ar putea ajunge în turul al doilea, potrivit cercetărilor sociologice, dar până la primul scrutin e loc de surprize, scrie Ziare.com.

George Simion sau alt candidat ar putea merge în „runda a doua", alături de Marcel Ciolacu. Un fost consilier prezidențial, Cătălin Avramescu (57 de ani), a remarcat faptul că Mircea Geoană stagnează, deci pare că și-a atins potențialul maxim, deși candidatura e proaspăt anunțată, asumată. Avramescu a găsit și niște explicații pentru acest lucru.

„De ce nu mai crește Geoană în sondaje? Cei care au acces la rezultatele sondajelor au observat de ceva vreme că Mircea Geoană staționează. În unele chiar scade. What gives? Simplu. Deficitul de încredere. Alegătorii încep să nu mai aibă încredere în Mircea Geoană. I-a mers cât nimeni nu își mai aducea aminte mai nimic despre el. Părea 'omul de la NATO'", a declarat Avramescu, pe pagina sa de Facebook.

Fost consilier prezidențial, despre Mircea Geoană: „Marea sa problemă este chiar el"

Electoratul începe să-și aducă aminte de „vechiul Geoană", susține fostul consilier prezidențial.

„Acum, însă presa, a început să își aducă aminte. Afaceri suspecte, 'flacăra violet', scandaluri prin PSD etc. Dar marea sa problemă este chiar el. Când deschide gura, îți vine să fugi. 'Să îi dea Dumnezeu sănătate Regelui Mihai!'. Really?", a mai precizat Avramescu.De asemenea, multe lucruri suspecte au început să iasă la suprafață, în privința lui Geoană, crede Avramescu.

„Mircea Geoană nu a reușit să răspundă la două întrebări esențiale. De ce candidează? Până una-alta, pare că este doar o răzbunare menită să îi încurce pe cei de la PSD. Și de unde are banii pentru campania pe care deja a făcut-o? Când se ajunge aici, este clar că deja s-a adunat multă neîncredere. Probabil după 2024 va ieși din politică. Nu va fi regretat", a concluzionat fostul consilier, în social media.

Cătălin Avramescu, filozof și publicist român, a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei președintelui României, Traian Băsescu, în ianuarie 2008. Profesor universitar doctor, Avramescu a fost numit ambasador în Finlanda și Estonia, în iunie 2011. În 2016, el a fost rechemat din funcția de ambasador de către Klaus Iohannis.


Citește și:

populare
astăzi

1 Primul drum de mare viteză care va face legătura cu Podul de la Brăila. Traseul în detaliu și ce îl diferențiază de alte proiecte

2 „Putem lansa o lovitură nucleară limitată asupra unei țări NATO fără a declanșa un război total. Americanii mint când spun că garantează protecția ali…

3 O finalistă Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și „pasată cu un blender de soțul ei”

4 „Ușa se deschide cu adevărat” / Pavel Durov a început să ofere „cheile“ Telegram serviciilor de informații franceze

5 „I-am administrat două bătăi, îi înțeleg resentimentele” / Traian Băsescu îl umilește pe Geoană în direct