David Popovici și carul cu boi, varianta modernă. Imaginile postate de campionul olimpic au stârnit reacții amuzante

David Popovici și carul cu boi, varianta modernă. Imaginile postate de campionul olimpic au stârnit reacții amuzante

David Popovici, medaliat cu aur și cu bronz la Jocurile Olimpice de la Paris, a postat pe Instagram mai multe fotografii cu un peisaj superb din România, ținând să laude frumusețile țării. El se află în vacanță într-un loc nedezvăluit, unde se relaxează după Olimpiadă urcând pe dealuri și înotând în apa unui lac de munte.

David Popovici, în mijlocul naturii. Foto Instagram

David Popovici, în mijlocul naturii. Foto Instagram

Pozele urcate de campion român pe rețelele de socializare și mesajul postat de acesta - „Avem o țară frumoasă dacă știi unde să te uiți” - au adunat o mulțime de reacții pozitive și elogioase. Dar postarea lui David Popovici a postarea a stârnit și comentarii amuzante: „David, felicitări pentru medalia de aur. Ești cel mai bun jucător de tenis din lume” și „Carul cu boi 2024 – o versiune actualizată a clasicului lui Grigorescu”, referitor la o poză în care apare bolidul de lux al înotătorului (nu cel primit de la Ion Țiriac), în valoare de 200.000 de euro, alături de câteva vaci care merg agale.

Nu este prima dată când David Popovici alege o ieșire în țară în fața uneia dintr-o locație exclusivistă de afară. Anul trecut, după ce a participat la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, unde a obținut un loc 4 la 200 metri liber și un loc 6 la 100 metri liber, înotătorul de 19 ani și-a petrecut vacanța în România, într-o destinație modestă și accesibilă oricui.

Bolidul lui David Popovici, în zona rurală a țării. Foto Instagram

Bolidul lui David Popovici, în zona rurală a țării. Foto Instagram

El a mers la Telega, o comună din județul Prahova, bucurându-se de beneficiile terapeutice ale băilor sărate din zonă, renumite pentru proprietățile lor curative.

Atunci, imaginile cu David Popovici postate de bărbat pe contul lui de Facebook au fost apoi distribuite pe rețelele de socializare și comentate cu admirație de fanii săi: „Respect!! Asta demonstrează simplitatea si modestia lui!” / „Stimă și respect pentru așa om, care ne aduce mari bucurii și pentru sacrificiile pe care le face” / „Puneți acest tânăr în primele poziții a unei liste de oameni valoroși ce merită să fie model în viață. Pentru că România este norocoasă ca un astfel de OM să se nască și să se dezvolte astfel aici”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cine erau Denisa și Delia, cele două tinere ucise la Constanța cu sânge rece. Concubina criminalului și fiul ei de 15 ani ar fi fost implicați

2 „Am plătit 10.000 de euro și am fost călcată în picioare” / Cum s-a transformat vacanța de vis într-un coșmar pentru o româncă

3 Două femei ucise și abandonate în Constanța, după ce ar fi fost drogate. Criminalul le-a furat apoi mașinile și le-a pus la vânzare

4 Întâmplarea incredibilă a unei turiste românce în Turcia. Nici măcar nu știe cum mai poate să se întoarcă în țară

5 VIDEO. Momentul în care o dronă ucraineană lovește un bloc cu 16 etaje din Moscova