David Popovici, bronz la 100 de metri liber la Jocurilor Olimpice Paris 2024

David Popovici, bronz la 100 de metri liber la Jocurilor Olimpice Paris 2024

David Popovici a câștigat medalia de bronz la 100 de metri liber cu timpul de 47.49 secunde. În finala olimpică de la 100 de metri liber, Zhanle Pan a câștigat aurul stabilind un nou record mondial: 46.40 de secunde, iar fostul record era stabilit tot de chinez.

David Popovici a devenit campion olimpic la 200 de metri liber, după ce a făcut o cursă ireală luni seară la Paris și a cucerit medalia de aur cu timpul de 1:44.72. El a câștigat prima medalie la înot pentru România după 20 de ani.

Miercuri seară, David a luat bronzul în fața maghiarului Nandor Nemeth cu o sutime de secundă. Tânărul înotător român a reușit o performanță magnifică la Jocurile Olimpice Paris 2024, cucerind o medalie de aur și una de bronz

Până acum, în istoria înotului românesc, doar Diana Mocanu a reușit să câștige două medalii de aur la Jocurile Olimpice. Acest lucru se întâmpla la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, unde Mocanu triumfa în probele de 100 și 200 de metri spate.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Ea este femeia misterioasă din afacerea pagerelor care au explodat în Liban

4 Așa o fi?

5 Foarte interesante amănunte...