Daniel Niculae, dat afară oficial de Rapid. Modul în care clubul a anunțat despărțirea de președinte

Daniel Niculae, dat afară oficial de Rapid. Modul în care clubul a anunțat despărțirea de președinte

Începând de astăzi, Daniel Niculae nu mai este președintele Rapidului. El a fost îndepărtat de la conducerea clubului după ce a fost implicat în dosarul materialelor pirotehnice, în care este urmărit penal.

Daniel Niculae rămâne alături de Rapid ca suporter. Foto Sportpictures

Daniel Niculae rămâne alături de Rapid ca suporter. Foto Sportpictures

Giuleștenii s-au despărțit de acesta printr-un anunț oficial făcut pe rețelele de socializare. ”A început ca junior în Giulești, a devenit o legendă în teren, a pus umărul la renașterea clubului, iar astăzi, când spunem Daniel Niculae, spunem Rapid.

În toată această perioadă, a demonstrat o dedicare remarcabilă pentru culorile noastre, și a adus o contribuție semnificativă la revenirea în prima ligă și la dezvoltarea clubului. Sub conducerea sa, Rapid a cunoscut momente deosebite și a realizat progrese notabile pe toate planurile. Prin munca și viziunea sa, Daniel Niculae a reușit să consolideze spiritul echipei și să apropie și mai mult comunitatea noastră de valorile clubului.

Daniel Niculae nu se mai potrivește cu noua direcție a clubului

După o analiză atentă și în urma unor discuții deschise și constructive, am ajuns la concluzia că este momentul pentru o schimbare de direcție la nivelul clubului. Această decizie reflectă dorința noastră de a aduce o perspectivă nouă și de a explora noi oportunități pentru viitorul Rapidului.

Dorim să-i mulțumim din suflet pentru toate eforturile depuse și pentru devotamentul de care a dat dovadă în toți acești ani. Îi urăm mult succes în toate proiectele viitoare și suntem convinși că va continua să fie un susținător de nădejde al Rapidului! Mulțumim, Nico!”, a anunțat FC Rapid 1923 printr-un comunicat postat pe rețelele sociale.

Rapid nu pune încă președinte

Cu două săptămâni înainte de postarea oficială, acționarul minoritar Victor Angelescu dezvăluia că Daniel Niculae va fi îndepărtat din cadrul clubului . „Daniel Niculae e în club până la finalul lunii. Dar începând cu sezonul viitor nu va mai fi președinte. Nu i se va mai prelungi contractul. E prea devreme de discutat. Nu vom pune acum președinte. Nu avem acum o decizie stabilită. Vom vedea în vară ce vom face”.

Conducătorul din Giulești a avut un clinci cu acționarul majoritar Dan Șucu, pe finalul playoff-ului, când patronul vișiniilor a acuzat că unii ”invocă Rapidismul pentru a-și crea avantaje personale, pentru a nu respecta disciplina, regulamentele de ordine interioară sau pentru a se strădui mai puțin decât semenii lor”. Daniel Niculae a răspuns ironic, printr-o postare pe Facebook, în care a publicat o fotografie cu el îmbrăcând tricoul echipei din Grant, cu următorul comentariu: „Rapidismul ăsta... boală veche...”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii