Dan Șucu, păcălit de Damjan Djokovic. Croatul, dat afară de Rapid, după ce a încasat 30.000 de euro pe meci

Dan Șucu, păcălit de Damjan Djokovic. Croatul, dat afară de Rapid, după ce a încasat 30.000 de euro pe meci

Dan Șucu e priceput ca om de afaceri, dar ca om de fotbal mai are de învățat. După ce a luat o mulțime de jucători de care s-a debarasat FCSB și a făcut un play-off dezastruos în Superliga, acționarul celor de la Rapid a mai făcut o afacere fotbalistică păguboasă.

Damjan Djokovic părăsește Rapidul înaintea startului noului sezon

Damjan Djokovic spune adio lui Rapid după 6 petrecute în Giulești. Foto Rapid1923

Giuleeștenii i-au reziliat contractul lui Damjan Djokovic, croatul fiind adus la gruparea vișinie după ce fusese dat afară atât dee CFR Cluj, cât și de FCSB. Plecarea acestuia de la Rapid îi costa scump clubulu de sub Podul Grant: șase salarii ale jucătorului.

Venit ca o mare speranță la Rapid, mijlocașul croat a continuat să aibă o formă slabă la fel ca la FCSB și după doar câteva meciuri a fost trecut pe banca de rezerve. Încă din luna aprilie, Damjan Djokovic a fost exclus din lotul Rapidului, după înfrângerea drastică suferită cu CFR Cluj, 1-4. La acea vreme, tehnicianul italian Cristiano Bergodi decisese să nu mai mizeze pe Djokovic și Albu pentru finalul de campionat.

Dan Șucu îi plătește încă 6 salarii

Potrivit celor de la Fanatik, jucătorul care mai avea un an de contract cu Rapid a ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului în această vară. Dan Șucu va scoate din buzunar 103.000 de euro pentru reziliere, echivalentul a șase salarii. Culmea e că în iarnă, când a fost dat afară de FCSB, jucătorul a mai încasat 70.000 de euro pentru a părăsi echipa roș-albastră.

Dan Șucu a decis să investească la Rapid după ce a făcut afaceri cu mobila

Dan Șucu, afacere păguboasă pentru clubul din Giulești. Foto Rapid1923

Deși pe teren nu a impresionat, croatul s-a dovedit maestru la negocieri. Venit liber de contract, Damjan Djkovic a încasat 100.000 de euro la semnătură, salariile până în prezent și încă 100.000 de euro pentru a pleca. În total, circa 300.000 de euro, pentru 10 meciuri jucate în tricoul celor de Rapid. Practic, mijlocașul a câștigat aproximativ 25.000 de euro pentru fiecare apariție pe teren.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii