Dan Petrescu jubilează. CFR Cluj, pas mare spre playoff-ul Conference League

Dan Petrescu jubilează. CFR Cluj, pas mare spre playoff-ul Conference League

CFR Cluj a mai făcut un pas spre grupele Conference League, după ce s-a impus cu 1-0, pe teren neutru, la Sofia, în fața celor de la Maccabi Petah Tikva, în turul III preliminar. Returul va avea loc peste o săptămână, la Cluj-Napoca.

Dan Petrescu, mulțumit după victoria de la Sofia. Foto Sportpictures

Dan Petrescu, mulțumit după victoria de la Sofia. Foto Sportpictures

Băiieții lui Dan Petrescu au început perfect partida, cu o bară în minutul 3 și un gol reușit de Muhar în minutul 8. La jumătatea reprizei întâi, clujenii au mai lovit o dată transversala, pentru ca gazdele să conteze abia în finalul primei părți, când Sava a scos senzațional, din vinclu, mingea șutată de Karo de la 25 de metri.

CFR Cluj, prima șansă la calificare

În a doua repriză, românii au controlul jocul și nu i-au lăsat pe israelieni să se apropie de poartă, astfel că s-au impus la limită și pleacă în meciul retur cu prima șansă la calificarea în play-off. În cazul în care va trece de Maccabi, CFR Cluj va juca împotriva câştigătoarei dintre bulgarii de la FC ŢSKA 1948 Sofia şi ciprioții de Pafos (2-1 pentru vecinii de la sud în primul meci), urmând să fie gazdă în prima partidă, pe 22 august. Manşa secundă ar juca-o în deplasare, pe 29 august.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…