Dan Petrescu, călcat în picioare de Mihai Stoica la televizor: „Taci din gură! Spui prostii“ VIDEO

Dan Petrescu, călcat în picioare de Mihai Stoica la televizor: „Taci din gură! Spui prostii“ VIDEO

FCSB „fierbe“ și acum după ratarea unei șanse imense, în turul III preliminar al Ligii Campionilor, în dubla cu Sparta Praga (Cehia). Regretele roș-albaștrilor sunt cu atât mai mari cu cât, după partida tur (1-1), patronul clubului, Gigi Becali, vorbea răspicat despre faptul că Sparta Praga e o echipă care nu poate pune probleme FCSB-ului în retur. Adevărul a amintit, astăzi, de declarațiile lui Becali de după meciul tur, demonstrând, încă o dată, cât și cum înțelege el fotbalul.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj. FOTO: Arhiva Adevărul

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj. FOTO: Arhiva Adevărul

Modul în care Gigi Becali a prefațat manșa secundă a dublei cu Sparta Praga a fost taxat și de Dan Petrescu (56 de ani). La conferința de dinaintea jocului cu Maccabi Petah Tikva (Israel), antrenorul clujenilor a fost întrebat ce crede despre FCSB – Sparta Praga, scor 2-3.

După meciul tur, din declaraţiile conducătorilor lor erau deja calificaţi. E o greşeală mare. Mai sunt şi la noi unele lucruri care nu-mi plac, în unele declaraţii. Eu tot timpul am declarat că va fi un meci foarte greu şi o să vedeţi, va fi pe muchie de cuţit. Dacă ne gândim, cumva, că suntem calificaţi, vom pierde. Cei de la FCSB au păţit asta în prima repriză (n.r. – Sparta Praga a avut 3-0 la pauză, la București), au crezut că meciul va fi uşor şi s-au trezit după aia prea târziu. Ştiu că supără că zic adevărul, dar asta e realitatea“, a declarat Dan Petrescu.

Stoica, nervos că a fost băgat în aceeași oală cu Becali

Prezent în studioul Prima Sport, Mihai Stoica a „luat foc“, când a văzut conferința lui „Super Dan“ și comentariul său despre returul FCSB – Sparta Praga (2-3). Atenție: oficialul roș-albaștrilor n-a fost deranjat de ce a zis antrenorul CFR-ului, ci de faptul că Petrescu a vorbit la modul general, fără a preciza că exagerările la care se referă sunt marca Gigi Becali.

Dacă îi zic ceva (n.r. – lui Dan Petrescu), după aia iar se supără şi nu ştiu ce. Se apucă el să vorbească de noi. Spune de Gigi, dacă ai vreo problemă, că Gigi spune mereu: <<Îi batem>> şi nu ştiu ce, dar asta face Gigi. E dopajul lui de optimist. Se apucă Petrescu să vorbească, dar el se face de râs cu declaraţiile astea, că <<cele mai bune echipe le întâlneşte el>>. Se apucă el să vorbească. N-am văzut aşa ceva. Nu înţeleg ce vrea. Îl pune pe Neluţu (n.r. – Neluțu Varga, patron CFR Cluj): <<Sună-l pe Meme, că nu se poate>> Păi, taci din gură, că vorbeşti prostii! Am spus eu vreodată că suntem calificaţi? Să fie bărbat și să spună: <<Gigi Becali zice asta!>> Fii bărbat, Dane. Nu mai vorbi aşa, la modul general. Să ne lase în pace Petrescu! Joacă cu nişte desculţi (n.r. - Maccabi Petah Tikva), ştiu, e o echipă foarte bună... Vai de capul lor. Îţi dai seama, cele mai bune echipe din Conference League se întâlnesc să-l prindă pe Petrescu în play-off, îţi dai seama“, a fost reacția tăioasă a lui Stoica, la Prima Sport.

VEZI CE A SPUS MIHAI STOICA DESPRE DAN PETRESCU