Daily Mail, remarci prostești la adresa lui Hagi. „De ce poartă punga aia de ceapă pe cap?”

Daily Mail, remarci prostești la adresa lui Hagi. „De ce poartă punga aia de ceapă pe cap?”

Naționala României a pierdut cu 3-0 meciul cu Olanda din optimile de finală ale Euro 2024 și, per total, a încheiat peste așteptări turneul final din Germania. Partida cu batavii au lăsat urme adânci în rândul tricolorilor, cei mai șifonați ieșind Ianis Hagi, care s-a ales cu capul spart, și Vasile Mogoș, lovit în piept și lăsat fără aer de un adversar.

Ianis Hagi și coechiperii săi, după partida cu Olanda. Foto Sportpictures

Ianis Hagi și coechiperii săi, după partida cu Olanda. Foto Sportpictures

Ianis Hagi a fost ironizat de fanii britanici pe parcursul meciului România - Olanda 0-3, nu pentru prestație, ci pentru felul în care arăta bandajul care i-a fost pus pe cap după accidentarea provocată în duelul cu Dumfries. Daily Mail publicat niște remarci prostești la adresa decarului României, pe care l-au comparat cu bucătăresele care poartă plasă pe cap pentru a nu le cădea părul în mâncare.

Ianis Hagi, asemănat cu bucătăresele

„Ianis Hagi s-a trezit cu capul spart, după ce s-a ciocnit devreme cu Denzel Dumfries. S-a întors de pe margine cu o plasă în cap și fanii au râs de el. Suporterii au rămas nedumeriți, după ce starul român Ianis Hagi a purtat o plasă pe cap în timpul confruntării echipei sale cu Olanda”, au scris cei de la Daily Mail.

”Capul lui Hagi a început să sângereze după ce a fost lovit de cotul lui Dumfries și a primit îngrijiri medicale înainte de a reveni pe teren purtând o plasă bizară. Iar fanii au apelat la rețelele sociale pentru a râde de mijlocaș, unii comparându-l cu «doamnele care servesc cina» la școală. Iar un altul a întrebat: „De ce poartă Hagi punga aia de ceapă pe cap?”, a remarcat publicația britanică Daily Mail.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii