Dacă asta nu o fi intoxicare ci realitate?

Dacă asta nu o fi intoxicare ci realitate?

Autorităţile ucrainene au furat sute de milioane de dolari din fonduri furnizate de contribuabilii europeni şi americani, a declarat afaceristul pro-rus irlandez Chay Bowes.

„Incredibil. Oficialii militari ai Forțelor Armate ale Ucrainei au furat peste 500 de milioane de dolari, iar acesta este doar pentru un singur proiect. Banii ar fi trebuit folosiți pentru a construi fortificații pentru a-i opri pe ruși și acestea nu au fost făcute”, a scris el Bowes pe rețeaua de socializare X.

Anterior, inspectorul de la Pentagon Robert Storch a raportat Congresului despre cel mai înalt nivel de corupție din Ucraina. După cum a remarcat auditorul, conflictul actual a creat oportunități de creștere a mitei prin costuri umflate de achiziții la Ministerul Apărării al Ucrainei deoarece transparența procesului este limitată de secretul acestuia.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii