„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!”. Declarația Cristinei Șișcanu care a stârnit furia internauților

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!”. Declarația Cristinei Șișcanu care a stârnit furia internauților

Cristina Șișcanu a provocat controverse pe internet după ce a declarat că cei care câștigă sub 5.000 de euro pe lună sunt săraci. Declarația vedetei a stârnit valuri de critici, dar aceasta își apără punctul de vedere cu fermitate.

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, criticată din cauza unei postări - Foto Facebook

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, criticată din cauza unei postări - Foto Facebook

Pe 2 octombrie, Cristina Șișcanu a postat un videoclip pe Facebook, intitulat „Dacă ai un venit pe lună sub 5.000 de euro, ești sărac!”. Vedeta a preluat o teorie de la Petre Fluerașu, antreprenor pe TikTok, explicând că este de acord cu opinia acestuia despre pragul sărăciei în România.

El spune că dacă câștigi sub 5.000 de euro, ești sărac, nu faci parte din clasa de mijloc. Vorbim de un venit de 5.000 de euro pe familie. A zis omul că e convins că o să fie înjurat pentru asta, că își asumă, și asta mai ales de cei săraci, care nu au un mindset că trebuie să meargă mai departe. Omul nu a spus-o din aroganță. Eu îl înțeleg și înțeleg logica. Îi dau dreptate. A mai spus așa: dacă ești single, trebuie să câștigi cel puțin 3.000 de euro. Oameni buni, așa este. Știți ideea aia că dacă te mulțumești cu puțin, puțin ai? Vorbim de partea asta cu banii. Vedeți că toate s-au scumpit. Deja cu 1.000 de euro nici nu mai ai ce să faci. Depinde ce vrei și cum vrei, dacă vrei să evoluezi”, a argumentat Cristina Șișcanu pe Facebook.

Nu e vorba să te raportezi la nu știu ce iahturi… Mi se pare că ești bogat atunci când nu mai ai stresul zilei de mâine, adică nici grija financiară legată de ce ți se întâmplă la anul. Atât de stabil să fii financiar încât să nu îți fie frică dacă pică o activitate sau un business! Știți ce spun?”, a mai spus ea.

Reacțiile nu au întârziat să apară

Dragă Doamnă, dacă tu crezi ca fericirea sta numai în bani, te înșeli amarnic, și nu neg că banii îți fac viața mai ușoară, dar marea majoritate a oamenilor prefera ca atunci când se uită în oglindă să nu le fie Rușine de ceea ce văd, nu toți suntem dispuși să ne vindem viaț, familia doar ca sa avem mulți bani. Fii realistă, și uită-te în jurul tău, pe străzi, la piață, în supermarket și ai să vezi lume care nu își pot permite nici măcar să ia două pâini. (...) Vezi de treburile tale și lasă-ne pe noi săracii sa trăim așa cum decidem”, a comentat o femeie la postarea soției lui Mădălin Ionescu.

Altcineva a scris: „Eu zic ca tu ai mult timp liber de a vorbi prostii, în România nu exista euro ci lei în momentul când vom avea salarii euro atunci vorbit de altceva, dar salariile sunt mici. Ar trebui să-ți fie rușine sa vorbești așa.

Mai fată știi ce înseamnă să fi bogat? Când ești sănătos este cea mai mare bogăție, nu contează câți bani ai. Dar mai cauți și tu niște atenție să ai ce discuta.”, a considerat altcineva.

5000 euro pe luna? E o glumă de prost gust? Într-o țară unde sunt pensii de 150 de euro?”, remarca altcineva.

Nu obișnuiesc să comentez propriile păreri ale unora care din păcate....daca tăceau filozofi rămâneau.Îmi pare rău, dar tu chiar nu știi ce este munca adevărată, să produci ceva la locul de muncă (...)Din păcate....ABEREZI.!!!”, a scris o altă utilizatoare a rețelei de socializare Facebook.

Sute de comentarii s-au strâns la postarea văzută de peste 140.000 de ori.

Cum răspunde vedeta

Cristina Șișcanu afirmă că, spre deosebire de alte persoane publice care ignoră comentariile negative, ea le acordă importanță și interacționează cu comunitatea sa, potrivit Fanatik .

Comentarii de hate are toată lumea. Eu doar, pur și simplu, le dau importanță. Asta e diferența între mine și alte persoane publice. Majoritatea persoanelor publice le ignoră astfel de mesaje. Eu sunt într-o legătură permanentă cu comunitatea mea.

Sunt extrem de activă. Din când în când răspund unor astfel de comentarii de genul ăsta. Pe mine nu mă determină nimic să îmi schimb felul meu de a fi. Asta sunt. Mereu am fost foarte transparentă. Mereu am fost stăpână pe ceea ce fac, pe ceea ce spun”, a afirmat Cristina Șișcanu, potrivit sursei citate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Stareța Mănăstirii Voroneț, Gabriela Platon, demisă din funcție, alături de conducătorii altor cinci unități monahale

2 „Cineva trebuie să vorbească despre acest infern” / Dezvăluirile unui luptător român din trupele speciale israeliene

3 Soții Videanu sunt „pensionarii” români opriți pe aeroportul din Munchen cu bijuterii de 650.000 de euro / „Un colier pentru soția mea și un ceas pe car…

4 „Nu ştiu cine a dat...” / Cum a reacționat Roxana Nemeș după ce a aflat că a fost filmată în timpul unei partide de amor

5 Un fost procuror DNA cu pensie lunară de 42.700 lei a dat statul în judecată pentru mărire!