Cum va fi vremea pe 1 iunie: temperaturile ajung la 33 de grade Celsius

Cum va fi vremea pe 1 iunie: temperaturile ajung la 33 de grade Celsius

Ziua de sâmbătă, 1 iunie, aduce vreme frumoasă și caldă, mai puțin în unele zone ale țării, unde sunt așteptate averse și temperaturi mai scăzute. Conform meteorologilor, mercurul din termometre va indica și 33 de grade Celsius.

Avem parte de vreme caldă sâmbătă, 1 iunie. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Avem parte de vreme caldă sâmbătă, 1 iunie. FOTO Shutterstock (Arhivă)

„Se încălzește cam peste tot, vom avea maxime de la 22 cel mai probabil în Delta Dunării spre 30 de grade în Câmpia Română, cu 29 - 30 de grade și în Capitală. O vreme destul de bună, dar totuși cu intervale scurte cu averse torențiale, descărcări electrice și poate și un episod-două de căderi de grindină și vânt mai intens în a două parte a zilei în partea de nord-vest a țării. Ne referim la Maramureș, Crișana, zone din Moldova și Carpați ” a declarat Mihai Timu, meteorolog în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), potrivit Digi24.

De asemenea, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în jumătatea de sud a Moldovei sunt așteptate sâmbătă maxime de peste 30 de grade, 32-33 de grade Celsius.

Vreme caldă va fi și în restul teritoriului, cu maxime de la 24 la 29 grade Celsius. În a doua parte a zilei, cel mai probabil mâine- poimâine, în regiunile nord-vestice, centrale și la munte e posibil să mai fie scurte episoade cu averse și descărcări electrice” , a mai adăugat meteorologul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii