Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele

Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele

Zilele trecute, pe Hayu, canalul de streaming al NBC, a fost difuzat un documentar în care este prezentată o crimă comisă acum șapte ani în statul american Illinois de o româncă și de amantul ei. Românca a avut un plan bine pus la punct pentru a își ucide soțul cu care era împreună de 20 de ani.

Carmen Stonemark după arestare FOTO Jackson County Jail

Carmen Stonemark după arestare FOTO Jackson County Jail

Documentarul face parte din seria ”Cupluri ucigașe” difuzată de mai mulți ani pe Hayu.

Originară din România, Carmen Stonemark își cunoscuse viitorul soț, pe Frank Stonemark în 1997, atunci când căuta să închirieze o locuință. Ulterior, cei doi s-au căsătorit în 2010. Iar în 2017, Carmen Stonemark și James Deese, amantul ei și angajat al soțului, l-au ucis pe Frank Stonemark. Acesta din urmă a fost strangulat, după care românca și amantul ei i-au tăiat capul, mâinile și picioarele și le-au pus în mai multe pungi, după care le-au ars și pus în niște butoaie la aproximativ 30 de kilometri de locul crimei. Polițiștii din departamentul Jackson au găsit trupul dezmembrat după căutări de câteva luni.

În 2017, Carmen Stonemark avea 55 de ani, iar soțul său avea 79 de ani.

Înainte de a se căsători cu Carmen, Frank mai avusese un mariaj cu Eleina Stonemark, mariaj în urma căruia au rezultat două fiice.

Numai că la jumătatea anilor 1990, după 34 de ani, mariajul dintre Frank și Elaine a început să scârțâie. Iar cei doi au început procedurile de divorț. Numai că înainte de divorț Elaine a aflat că soțul său avea o relație extraconjugală cu una dintre chiriașele din locuințele pe care cei doi le dețineau. Iar chiriașa era Carmen, femeia originară din România

„Tata a remarcat-o pe acea femeie cu mult mai tânără ca el, și ea a avut reacție și așa a început relația. Ulterior, tata a cumpărat un teren pe care a construit o casă și ei s-au mutat acolo. De prima oară de când am văzut-o pe Carmen, am știut că nu era îndrăgostită de tata și ca intenționa să pună mâna pe proprietățile și banii tatălui meu”, a declarat Cathy Stonemark, fiica lui Frank, pentru realizatorii documentarului de pe Hayu.

Pistele false ce nu se legau

În seara zilei de 30 octombrie 2017, polițiștii americani au primit un telefon de la Carmen Stonemark, care le-a spus că soțul său a dispărut de 24 de ore. După ce au început investigația, polițiștii au constatat că dispăruse și camioneta roșie pe care Frank o conducea zilnic.

Ulterior, detaliile furnizate de Carmen le-au dat de bănuit polițiștilor. Aceasta le-a spus anchetatorilor că a descoperit că lipsește pașaportul soțului și că bănuiește că și-a golit contul în care avea 200.000 de dolari și că e posibil să fi plecat cu avionul la proprietatea deținută în Republica Dominicană. Numai că după verificări a reieșit faptul că nu fusese cumpărat vreun bilet pe numele Frank Stonemark și că pașaportul nu fusese utilizat.

Tot Carmen Stonemark le-a spus anchetatorilor că e posibil ca soțul său să își fi cheltuit banii în cazinouri. Procurorii au făcut verificări și au descoperit că Frank Stonemark nu mai mersese la vreun cazinou de doi ani. O altă pistă falsă furnizată de soția sa.

Pe 17 martie 2018, la cinci luni după dispariția lui Frank, polițiștii au găsit camioneta roșie a acestuia în statul Kentucky, iar pe două dintre geamuri erau urme de sânge .

La scurt timp, James Reese le-a mărturisit poliștilor că Frank nu era dispărut, ci fusese ucis de el și de amanta sa.

În iulie 2019, românca ucigașă a fost condamnată la 20 de ani de închisoare. Un an mai târziu, și amantul său a fost condamnat, primind 25 de ani de închisoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ea este femeia misterioasă din afacerea pagerelor care au explodat în Liban