Cum să îți dai seama dacă partenerul tău plănuiește să te înșele: „Femeile nu sunt mai prejos”

Cum să îți dai seama dacă partenerul tău plănuiește să te înșele: „Femeile nu sunt mai prejos”

Când unul dintre parteneri începe să fie dezinteresat într-o relaţie şi să ia în calcul varianta de a se vedea şi cu altcineva, există câteva semne care ar putea să îţi indice că plănuieşte să te înşele.

Bărbaţii sunt mai puţin discreţi când vine vorba despre infidelitate. Foto Shutterstock

Bărbaţii sunt mai puţin discreţi când vine vorba despre infidelitate. Foto Shutterstock

Este unanim recunoscut cu o relaţie sănătoasă şi de durată se bazează în primul rând pe încredere reciprocă. Dacă, însă, instinctul îţi spune că ceva este în neregulă, ar fi bine să-l asculţi. Nu trebuie neapărat să fii detectiv pentru a descoperi infidelitatea, pentru că există şi câteva indicii care ar putea să te ajute să lămureşti situaţia.

Verifică ce pagini şi conturi urmăreşte

Dacă partenerul tău urmăreşte o mulţi de conturi ale unor femei care postează fotografii sexy şi reacţionează la acestea cu diferite mesaje sau emoticoane, s-ar putea ca relaţia voastră să se afle în impas. Nu se ştie niciodată când una dintre ele îi poate răspunde.

Urmăreşte conturile prietenelor tale

Jana Hocking, gazdă a mai multor emisiuni TV americane în care analizează relaţii dintre parteneri şi jurnalist la New York Pos t, recomandă să fii cu ochii pe conturile prietenlor, pentru că, în cele mai multe dintre cazuri, partenerul înşeală cu cineva din anturajul apropiat.

Ţine legătura cu prietenii lui

Potrivit statisticilor, femeile înşeală la fel de mult ca bărbaţii, dar fac lucrul acesta mult mai discret, păstrând, de obicei, secretul. În schimb, bărbaţii se laudă, uneori chiar prea mult, cu aventurile lor. Dacă partenerul tău te înşeală, cu siguranţă prietenii lui ştiu acest lucru şi poţi profita de asta să obţii indicii.

Observă comportamentul legat de telefon

Faptul că partenerul tău devine brusc foarte protector față de telefonul său, nedezlipindu-se de el sau închizându-l brusc când scrie un mesaj şi te apropi, este un alt indiciu care ar putea sugera că se pregăteşte să te înşele. De asemenea, un semnal de alarmă este şi dacă îşi dezactivează notificările.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Spectatori tratați pentru greață severă la Opera din Stuttgart, după o piesă cu sex nesimulat și piercing live, criticată de Biserică

2 Voi ați citit ce scrie ziarul local Vremea Nouă despre „cazul Tătaru”?

3 Odrasla lui Dragnea, și divorțat, și cu banii luați. Și-a dat fosta soție în judecată pentru „partaj bunuri comune / lichidarea regimului matrimonial”

4 Așa o fi?

5 Senatorul Eugen Pîrvulescu, ridicat de DNA