Cum poate un telefon să îți arate că partenerul tău este infidel. Semnele care te pun pe gânduri

Cum poate un telefon să îți arate că partenerul tău este infidel. Semnele care te pun pe gânduri

Relațiile bazate pe încredere sunt cruciale, iar telefonul partenerului poate, uneori, să îl demaște pe cel care calcă strâmb. Chiar dacă actualizarea iOS 18 aduce noi funcții de securitate, precum blocarea aplicațiilor cu „Face ID”, iată câteva indicii din lumea tehnologiei care te pot pune pe gânduri.

Telefonul poate fi o sursă de infidelitate, atunci când partenerul este neatent. FOTO shutterstock

Telefonul poate fi o sursă de infidelitate, atunci când partenerul este neatent. FOTO shutterstock

Nelipsit de lângă telefon

Partenerul tău este mereu lipit de telefon sau computer? Poate fi vorba de o perioadă aglomerată la muncă sau conversații importante, dar fii atent la comportament. Oamenii își protejează adesea intimitatea online, însă nu ar trebui să ascundă telefonul de partener. Același lucru este valabil și pentru schimbarea rapidă a filelor de pe browser sau oprirea tabletei.

Secretele din buzunar

Dacă telefonul stă mereu în buzunarul partenerului, schimbă parola regulat și "uită" să ți-o spună, chiar dacă ați convenit așa, este un semnal roșu . O altă alertă roșie este reprezentată de notificările dezactivate, un motiv pentru a ascunde activitatea online de ochii curioși.

Alte semne că partenerul tău poate fi angajat într-o altă relație

Trișorii își țin istoricul de căutare al browserului lor mereu „curat”. Dacă accesează în mod obișnuit site-uri de întâlniri, conturi secrete de e-mail sau orice altceva, probabil că se vor gândi să-și acopere urmele. Același lucru este valabil și pentru dosarele de mesaje text goale.

Istoricul locațiilor este deosebit de important și el. Indiferent de programul pe care rulează telefoanele, există posibilitatea de a accesa istoricul locațiilor în care a fost o persoană .

Elementele digitale șterse de obicei nu dispar de tot. Coșul de gunoi sau coșul de reciclare al unui computer reține articole până când coșul este golit. La fel și unele servicii de cloud. E-mailurile șterse se acumulează în coșul de gunoi până când sunt golite și ele.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii