Cum explică Palatul Buckingham fotografia cu Harry din care Meghan ar fi fost eliminată

Cum explică Palatul Buckingham fotografia cu Harry din care Meghan ar fi fost eliminată

Palatul Buckingham precizează că fotografia folosită în postările online pentru urările Regelui Charles și Prințul William adresate lui Harry la împlinirea a 40 de ani nu a fost decupată pentru a o elimina pe Meghan Markle.

La evenimentul la care a fost făcută fotografia a participat și Meghan. FOTO Royal Family

La evenimentul la care a fost făcută fotografia a participat și Meghan. FOTO Royal Family

În fotografia aleasă pentru mesajul public transmis prințului Harry în weekend nu apare și Meghan, deși ducii de Sussex au fost împreună la evenimentul la care a fost surprinsă imaginea, însă oficialii palatului contrazic speculațiile potrivit cărora ducesa a fost îndepărtată în mod deliberat din imaginea folosită de către Familia Regală, arată The Independent .

Fotografia originală o înfățișa și pe Meghan Markle

Fotografia - făcută în 2018, în timpul primei călătorii de cuplu căsătorit a lui Harry și Meghan la Dublin - a fost distribuită de Familia Regală cu de mesajul „Îi urăm Ducelui de Sussex o aniversare foarte fericită la împlinirea a 40 de ani !”, fiind utilizată ulterior și de Prințul și Prințesa de Wales.

Imaginea originală o înfățișa și pe Meghan Markle, fapt care nu a putut fi trecut neobservat de internauți, iar de aici au început speculațiile.

Ce s-a întâmplat

Fotografia decupată în care apare doar Harry precum și fotografia completă, în care se vede și soția sa, au fost încărcate de Press Association pe Getty Images în aceeași zi, în 2018.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a precizat că că imaginea utilizată
(în care nu apare Meghan) a fost folosită în formatul în care a fost primită și că nu a fost vorba de o modificare făcută de Familia Regală.

Relația ducilor de Sussex cu Palatul Buckingham s-a deteriorat în mod constant de când au renunțat la calitatea de membri ai familiei regale în 2020 și au acordat mai multe interviuri incendiare.

Tensiunea a crescut după publicarea volumului Spare cu memoriile lui Harry, în care prințul a făcut mai multe acuzații bombă - una dintre cele mai notabile fiind cea potrivit căreia William și-a atacat fratele mai mic în timpul unei dispute.

O „ramură de măslin”

În timp ce decizia de a distribui mesajul pentru Harry odată cu fotografia amintită a fost interpretată de unii ca o „ramură de măslin” pentru ducele de Sussex, alții au spus că aceasta urmează pur și simplu un precedent stabilit de regretata regină Elisabeta a II-a.

Potrivit Daily Mail , Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie la sfârșitul acestei luni pentru a participa la un eveniment caritabil important în Londra, însă nu va fi însoțit de Meghan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cel puțin 11 morți și mii de răniți, după ce pagerele cu care comunicau membrii Hezbollah au explodat simultan / Incidente similare și în Siria / Isra…

2 Fraților, în ce țară trăim? Un român a construit un bloc, a vândut apartamente, dar nu a declarat nimic la ANAF

3 VIDEO „O femeie adevărată!” / Imaginile cu Andreea Bănică în bikini la 46 de ani fac furori printre fani

4 Apar primele amănunte în cazul misterioaselor explozii ale pagerelor din Liban / Cine a pus totul la cale și cum a fost executat planul

5 „E o moarte fără sens. Peste 20 de ani, nimeni nu-și va aminti de tine” / Un soldat rus își îndeamnă camarazii să nu lupte pe front