Cum au rămas doi români fără seiful cu 100.000 de lei ascuns în baie, în timp ce erau la o nuntă: „Ne-au sunat vecinii care ne-au anunţat”

Cum au rămas doi români fără seiful cu 100.000 de lei ascuns în baie, în timp ce erau la o nuntă: „Ne-au sunat vecinii care ne-au anunţat”

Doi români au rămas fără economiile de-o viață ascunse într-un seif, în baie, în timp ce erau plecați la o nuntă în Italia.

foto seif

Doi români au rămas fără economiile de-o viață în timp ce petreceau la o nuntă FOTO Shutterstock

Pentru a da de urma hoților , cei doi români din Petroșani au oferit o recompensă de 10 mii de lei, adică 10% din valoarea pagubei totale. De asemenea, cei doi au explicat și faptul că vor oferi această sumă de bani și oricărui om care ar putea avea informații despre cei doi tâlhari, potrivit observatornews.ro .

Oamenii care au intrat prin efracție în casa petrecăreților au dat lovitura în urma unui pont. Hoții au fost probabil anunțați că proprietarii casei erau plecați din țară.

Cu toate acestea, camerele de supraveghere, care erau montate la etajul 1 i-au surprins pe cei doi tâlhari în jurul orei 1 și jumătate dimineața, însă aveau fețele acoperite, glugă dar și șapcă pe cap, iar unul dintre hoți a fost văzut cu un levier în mână.

Cum au reușit cei doi să pătrundă în imobil

Tâlharii au forțat ușa unui balcon care se afla la parter și s-au dus direct la seif, care se afla ascuns într-un dulap în baia principală. În acest seif se aflau bani lichizi, în valoare de 100.000 de lei.

Potrivit proprietarilor, înafară de banii din cutia de valori nu au mai fost luate alte bunuri din casă.

„Ne-au sunat vecinii care ne-au anunţat că ne-au spart casa. Niciodată nu m-am gândit ca poate cineva să spargă casa. Seiful respectiv era digital şi făcea un piuit când formam codul de deschidere. Poate că au auzit că este ceva în baie”, a declarat proprietarul.

De asemenea, hoții au mai fost surprinși și de camere de vederi montate de vecini.

Nu ştiau că sunt camere. Nu au văzut din cauza perdelei pe care a pus-o de a o proteja de soare. Ale mele de la parter, de acolo, probabil s-au informat, sau ştiau că nu funcţionează, doar te intimidare, erau fake-uri”, mai spune proprietarul.

După spargere, aceleaşi camere au surprins fuga indivizilor. Cei doi au fost surprinși cum aleargau spre autoturism, urcă în maşină, apoi demarează în trombă. La o săptămână de la jaf politştii încă îi cauta pe infractori.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat Carla Strujan, IPJ HUNEDOARA.

Pentru ca ancheta bate pasul pe loc, propietarii inceraca sa dea singuri de urma hoților . Au anuntat că oferă o recompensă de 10.000 de lei oricui poate oferi detalii despre cei care le au spart casa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Macron este gay și căsătorit cu un bărbat trans care l-a molestat în copilărie” / A plouat cu aberații în dialogul dintre Candace Owens și Tristan Tate

2 Răsturnări misterioase de situație în Rusia! / Frica de trădare îl poate face pe Putin să resusciteze KGB. Șef al spionajului rus, bănuit ca s-ar întoar…

3 VIDEO „Deja a început” / Irina Columbeanu a stârnit revoltă pe rețelele de socializare după ce s-a filmat în camera de hotel

4 VIDEO Ce se întâmplă? / O companie întreagă a armatei ruse s-a predat în Kursk. Ucrainenii spun că n-au luat atâția prizonieri într-o singură zi de la î…

5 Mărturii din Primăria Moscovei: „Elitele rusești se așteptau ca incursiunea Ucrainei să se încheie în câteva zile. Acum încep să intre în panică”