Cum arată cabana de pe Valea Prahovei a Mihaelei Bilic: „Prispa mea a primit un cozoroc. A ieșit minunat”

Cum arată cabana de pe Valea Prahovei a Mihaelei Bilic: „Prispa mea a primit un cozoroc. A ieșit minunat”

Cunoscutul medic nutriționist Mihaela Bilic anunță cum se desfășoară lucrările la cabana ei din pădure, de pe Valea Prahovei, acolo unde a copilărit. Cabana nu are curent, gaze sau apă curentă, însă vedeta mărturisește că „îi place mult”.

Cabana din pădure a Mihaelei Bilic FOTO: FB

Cabana din pădure a Mihaelei Bilic FOTO: FB

Mihaela Bilic s-a născut în Câmpina și a crescut pe Valea Prahovei, iar dorul de casă și pădure au făcut-o să ia această decizie, de a-și construi propria cabană.

„Noutăți de la cabană. Ca să nu o mai bată soarele și ploaia, prispa mea a primit un <cozoroc>! iar bețele de salcie or fi ele pentru gard, dar eu le-am pus pe acoperiș. A ieșit minunaaaat!!”, a scris Mihaela Bilic, pe Facebook.

Potrivit Clik!, Mihaela Bilic a optat pentru construcția unei cabane din lemn, care poartă o tușă personală: ușa și ferestrele aparțin vechii case bătrânești în care ea a copilărit, împreună cu bunicii săi.

„Întotdeauna am iubit pădurea. Așa că m-am întors pe Valea Prahovei, unde am copilărit, și am o bucățică de teren, cu pădurea în spate. Iar casa, ce ziceți de ea?! Mai rustică de atât nu se poate. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult! Și am ferestrele și ușa de la casa bătrânească a lui mamaie. Iar aici, mi-am luat și un cățeluș și o pisică. E prea frumos”, a spus Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii