Cum arată Anca Dumitra însărcinată în luna a noua. Geanina, din Las Fierbinți, urmează să nască la începutul lunii septembrie

Cum arată Anca Dumitra însărcinată în luna a noua. Geanina, din Las Fierbinți, urmează să nască la începutul lunii septembrie

Anca Dumitra, cunoscută din „Las Fierbinți”, este însărcinată în aproape 9 luni și urmează să nască la începutul lunii septembrie. Actrița a împărtășit vestea fericită și a arătat cu mândrie sarcina avansată într-o recentă ședință foto.

Anca Dumitra în luna a noua de sarcină - Foto Instagram

Anca Dumitra în luna a noua de sarcină - Foto Instagram

Actrița Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul său Geanina din producţia românească Las Fierbinţi , va deveni mămică pentru prima oară. În ciuda unor grețuri ușoare la început, actrița se simte acum excelent.

Recent, aceata a publicat pe Instagram fotografii de la o ședință foto, din curtea casei. Îmbrăcată lejer, cu o rochie albă, actrița de 36 de ani, și-a expus mândră burtica.

Anca Dumitra va naște după 31 august.

Manfred Spendier, soțul Ancăi, a fost extrem de fericit când a aflat vestea că va deveni tată. Anca a dezvăluit recent că sarcina nu a fost foarte dificilă pentru ea și că s-a simțit bine în general, bucurându-se de fiecare moment din această perioadă.

Manfred Spendier, este entuziasmat de perspectiva de a deveni tată. Anca a povestit și cum s-au cunoscut, menționând că soțul ei a descoperit-o pe ea și serialul „Las Fierbinți” în timpul unui cantonament în Spania.

Cei doi s-au căsătorit în aprilie anul trecut şi au avut parte de o nuntă ca în poveşti. În primăvară, la un an după căsătorie, Anca Dumitra a anunțat cu bucurie că va deveni mamă pentru prima dată. Actrița a împărtășit vestea pe rețelele de socializare, unde felicitările din partea colegilor și prietenilor au început să curgă.

Într-un tărâm magic, unde visele devin realitate”, a scris Anca Dumitra pe rețelele de socializare, alături de fotografia care dezvăluia sarcina sa. Felicitările au început să sosească imediat, atât din partea fanilor, cât și din partea vedetelor.

„Yeyyyy! Felicităăăări! Sarcină ușoară cu bucurie!”, i-a urat Roxana Hulpe. „Yayyyy Lulu! Ne dăm întâlniri prin parcuri. Nu mai avem scuze acum”, a comentat și Ana Maria Georgescu.

Anca Dumitra a anunțat că va naște după 31 august, la începutul lunii septembrie. În această perioadă, actrița se bucură de ultimele zile de sarcină și așteaptă cu emoție venirea pe lume a primului său copil, informează Libertatea.

Sursa: adevarul.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 Care este țara europeană cu cele mai urâte și mai depresive orașe, potrivit unui top realizat de un împătimit al călătoriilor

2 Demonstrație de forță rară a SUA în Europa. Avioane F-35, într-o misiune fulger, au exersat lovirea unor ținte care apar pentru foarte puțin timp

3 E disperare mare în AUR, Simion și Piperea dau atacul la voturile pensionarilor

4 „Nu ar trebui să se plângă” / David Popovici, atacat de Monica Iagăr, fostă campioană europeană și reprezentantă AUR

5 Atac mafiot în Halkidiki / Mai multe persoane au fost împușcate și înjunghiate într-un bar