Cum a rămas un bărbat din București fără 200.000 de euro. Surpriza și mai mare a fost când a aflat cine e hoțul

Cum a rămas un bărbat din București fără 200.000 de euro. Surpriza și mai mare a fost când a aflat cine e hoțul

O femeie din București este de câteva zile în arestul Poliției Capitalei, fiind reținută pentru un furt neobișnuit. Asta după ce femeia a sustras 200.000 de euro din apartamentul fostului soț, incendiind apoi locuința pentru a acoperi urmele.

Femeia va sta în arest 30 de zile FOTO arhiva Adevărul

Femeia va sta în arest 30 de zile FOTO arhiva Adevărul

Numai că furtul a fost surprins de către camerele de supraveghere din zonă, iar femeia era singura care știa unde ține ascunse economiile în locuință fostul soț. Conform procurorilor, aceasta ar fi dus la îndeplinire planul furtului de proporții alături de tatăl său, plasat de către judecători sub control judiciar.

După ce a aflat că apartamentul său este în flăcări, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a venit pentru a măsura pagubele. Iar după ce incendiul a fost stins și bărbatul a intrat în apartament, a realizat că îi lipsesc 200.000 de euro pe care îi avea ascunși într-un loc pe care doar el și fosta soție îl știau.

„M-au sunat prietenii și m-au anunțat că a luat apartamentul foc. Am sunat-o tot drumul pe fosta soție, ea nu mi-a răspuns la telefon, pentru că ea deja era pe drum cum ar veni şi avea telefonul lăsat acasă ca să nu o ia după GPS sau după ceva. L-am sunat şi pe socrul meu, că am zis dacă nu reuşesc să dau de ea să îl sun pe el. Avea telefonul închis”, a declarat păgubitul pentru Antena 3.

Bărbatul a depus plângere la poliţie, dar nici nu îi trecea prin cap cine va deveni principalul suspect. Poliţiştii au început să facă investigații, ridicând imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bloc.

„S-a văzut pe camere că era fosta soție. Eu am recunoscut-o când a urcat în scara blocului şi apoi când a urcat în scara blocului şi după aia a izbucnit incendiul, ea fiind mascată”, a mai spus bărbatul.

După câteva zile, după analizarea filmărilor din bloc și a informațiilor strânse, anchetatorii au prins două persoane, fosta soție a păgubitului și tatăl acesteia. Ambii sunt acuzați de furt, iar femeia va sta în arest preventiv timp de 30 de zile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultima postare a Loredanei Groza...

2 Așa începe să arate „măreția” Rusiei...

3 Câți ca ăsta mai sunt în sistemul de învățământ?

4 Surprinzătoarele declarații despre Ucraina ale președintelui Cehiei

5 VIDEO Imagini din Italia...