Cum a înșelat „mecanicul vedetelor” mai mulți maneliști, influenceri și oameni de afaceri

Cum a înșelat „mecanicul vedetelor” mai mulți maneliști, influenceri și oameni de afaceri

Un mecanic din Ilfov a tras pe sfoară mai multe persoane și a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, scrie Adevărul .

Clienții plecau cu mașinile nereparate sau cu piese lipsă. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Individul, cunoscut drept „Mecanicul vedetelor”, pretindea mii de euro pentru serviciile sale, însă clienții săi cu dare de mână plecau cu mașinile nereparate sau, chiar mai rău, cu piese lipsă. 23 de clienți ar fi fost trași pe sfoară de acest mecanic, printre care se numără și maneliști, oameni de afaceri și youtuberi.

Pe lângă faptul că băga bani în buzunar pentru reparații care pe care nu le efectua, Dumitru Giti, mecanicul din Ștefănești, lua de la mașini și piese, care ulterior erau scoase la vânzare.

I-a promis că în două zile îi repară maşina, i-a luat banii pe manopera şi după două luni nici nu mai răspundea la telefon. Au venit la bătaie direct, mai făcea şi alte chestii... schimba serii la motoare”.

Bărbatul a ajuns în vizorul autorităților după ce un om de afaceri a reclamat faptul că mecanicul i-a pus sechestru pe mașina în valoare de 500.000 de euro, după ce a refuzat să-i dea individului banii pentru o reparație nereușită.

„În perioada februarie-iunie, bărbatul a fost depistat in timp ce conducea fără permis, la perchezitii au fost găsite mai multe aparate puse în funcțiune ilegal.

Acum, pe poarta service-ului este lipită o foaie care anunţă că atelierul este închis temporar”, a afirmat Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov, conform Antena 3 CNN.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „O femeie adevărată!” / Imaginile cu Andreea Bănică în bikini la 46 de ani fac furori printre fani

2 Foarte interesante amănunte...

3 Apar primele amănunte în cazul misterioaselor explozii ale pagerelor din Liban / Cine a pus totul la cale și cum a fost executat planul

4 Operațiunea secretă care va schimba lumea

5 Ce urmează să se întâmple? / SUA trimit în România noi echipamente și un contingent de forțe speciale, unitatea de elită a Armatei americane