Cum a apelat Prințul Harry la vodcă și energizante după ce i s-a anulat misiunea în Afganistan.: „M-am gândit să renunț”

Cum a apelat Prințul Harry la vodcă și energizante după ce i s-a anulat misiunea în Afganistan.: „M-am gândit să renunț”

Prințul Harry a dezvăluit că a recurs la vodcă și băuturi energizante pentru a-și găsi liniștea și confortul în urma unei decizii devastatoare. În memoriile sale intitulate „Spare”, ducele de Sussex spune că a ajuns la disperare când comandantul Armatei a anulat misiunea sa în Afganistan.

Printul Harry in uniforma de pilot de elicoptere in armata. FOTO  profimedia

Printul Harry in uniforma de pilot de elicoptere in armata. FOTO profimedia

Harry a detaliat că momentul de cumpănă a venit după ce comandantul Armatei, generalul Dannatt, a anulat misiunea sa, argumentând că statutul său regal îl transforma într-o țintă pentru multe gloanțe, potrivit express.co.uk

M-am gândit să renunț la armată. Ce sens avea să rămân dacă nu puteam fi cu adevărat un soldat?”, spune Ducele de Sussex în memoriile sale, „Spare”.

Harry a căutat apoi alinare în băutură. „Fără să mă mângâie din niciun fel, am căutat confort în vodcă și Red Bull. Și gin tonic. Am fost fotografiat în această perioadă intrând sau ieșind din mai multe pub-uri, cluburi, petreceri în casă, la orele mici”, spune Ducele.

Prințul Harry. FOTO GettyImages

Prințul Harry. FOTO GettyImages

De asemenea, Harry a dezvăluit o conversație pe care a avut-o cu fratele său mai mare, Prințul William, sugerând că ar fi putut exista o rivalitate între cei doi, relatează Mirror .

Remarca jignitoare pe care Prințul Harry i-a aruncat-o mamei sale vitrege, Regina Camilla. Ce i-a spus tatălui său despre căsătoria cu aceasta

Pe fondul lansării memoriilor sale „Spare”, Prințul Harry a adus o remarcă usturătoare despre mama sa vitregă, regina Camilla, într-un interviu realizat anul trecut de Anderson Cooper.

Interviul în care Prințul Harry vorbește urât despre Regina Camilla a devenit viral pe populara platformă de socializare, TikTok .

Referindu-se la relația tatălui său cu Camilla, în timp ce acesta era căsătorit cu răposata sa mamă, el a adăugat: „Camilla a fost a treia persoană care făcea parte din căsătoria asta. Trebuie să-și reabiliteze imaginea...”, arată express.co.uk .

În clip, Harry a fost întrebat dacă atât el, cât și Prințul William i-au cerut direct tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla, iar acesta a răspuns „Da”.

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Stareța Mănăstirii Voroneț, Gabriela Platon, demisă din funcție, alături de conducătorii altor cinci unități monahale

2 „Cineva trebuie să vorbească despre acest infern” / Dezvăluirile unui luptător român din trupele speciale israeliene

3 Un fost procuror DNA cu pensie lunară de 42.700 lei a dat statul în judecată pentru mărire!

4 Ucraina a reușit să obțină cel mai mare succes de război asimetric din istorie

5 Soții Videanu sunt „pensionarii” români opriți pe aeroportul din Munchen cu bijuterii de 650.000 de euro / „Un colier pentru soția mea și un ceas pe car…