Cum a ajuns un bărbat să fie sechestrat timp de 7 zile într-un club de masaj erotic din Centrul Vechi al Capitalei

Cum a ajuns un bărbat să fie sechestrat timp de 7 zile într-un club de masaj erotic din Centrul Vechi al Capitalei

O inedită metodă de înșelăciune a fost pusă în practică în Centrul Vechi al Capitalei, iar victimă a căzut un bărbat. Individul tras pe sfoară a fost privat de libertate timp de șapte zile și ținut într-un club de masaj erotic din Centrul Vechi. În tot acel timp cât a fost sechestrat, bărbatul a rămas și fără bani, conform Antena 3 CNN.

Autoritățile au efectuat percheziții în clubul în cauză. foto shutterstock (Arhivă)

Autoritățile au efectuat percheziții în clubul în cauză. foto shutterstock (Arhivă)

Potrivit sursei citate, în spatele acestui incident s-ar afla o grupare, formată din opt indivizi, care ar fi fost ajutată de diverse persoane care lucrau în barurile din apropiere.

Oamenii legii din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost alertați marți, 11 iunie, după ce bărbatul tras pe sfoară a fost văzut la primul etaj al unui club de masaj erotic din Centrul Vechi, cerând disperat ajutor.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate , după ce au stabilit că individul a fost sechestrat preț de șapte zile de către mai multe persoane.

În timpul în care victima a fost ținută în clubul de masaj erotic, autorii înșelăciunii au retras bani din contul bancar al bărbatului de la diverse ATM-uri din Capitală.

Potrivit informațiilor prezentate de sursa citată, se pare că cei implicați în acest caz fac parte dintr-o grupare din Centrul Vechi care se „ocupă” cu tâlhărirea turiștilor străini.

De asemenea, în cursul dimineții de miercuri, 12 iunie, autoritățile au efectuat percheziții în clubul în cauză, iar, în prezent, doi dintre cei opt presupuși autori dau explicații în fața anchetatorilor.

Ba mai mult, autorii infracțiunii au primit și ajutor din partea unor administratori ai unor baruri, fie direct, fie cu sprijinul unor angajați, precum barmani, ospătari. Ei abordau diverse persoane, se făceau plăcuți și apoi le acordau gratuit servicii și băutură.

Vizați, în mod deosebit, erau turiștii străini.

Mai exact, fie administratorii, fie diverșii angajați sau complici, la momentul achitării plăților, folosindu-se de neatenția sau de starea de ebrietate a clienților, adaugă cifre în plus pe terminalul POS. Spre exemplu, în cazul unei note de plată în valoare de 1.000 de lei, aceasta devine 10.000 de lei.

Ba mai mult, aceștia memorează PIN-urile cardurilor utilizate de clienți și pun mâna pe carduri. Ulterior, efectuează diverse plăți.

Ancheta este continuată de Serviciul Investigații Criminale pentru înșelăciune, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii