Cum a ajuns Culiță Sterp să plătească peste 2.000 de lei pentru patru zile în care și-a lăsat mașina în aeroport. Ce greșeală a făcut

Cum a ajuns Culiță Sterp să plătească peste 2.000 de lei pentru patru zile în care și-a lăsat mașina în aeroport. Ce greșeală a făcut

Manelistul Culiță Sterp a avut parte de o surpriză neplăcută la întoarcerea din mini-vacanța sa în Turcia, când a aflat suma pe care trebuie să o plătească pentru cele patru nopți (cinci zile) în care a lăsat mașina în Aeroportul Otopeni.

image

Când și-a lăsat mașina în parcarea Aeroportului Otopeni din București, Culiță Sterp n-a luat în calcul un aspect care a făcut diferența la tarif: a parcat autoturismul în zona pentru staționări pe termen scut, deși avea la dispoziție o variantă pentru parcarea pe termen lung, potrivit Cancan .

Așa că, în loc să plătească 100 de lei pe zi, tariful pentru varianta despre care a aflat prea târziu, a ajuns să achite 28 de lei/oră, ceea ce a însemnat un total de peste 2.000 de lei.

„Băi, ești nebun, 21 de milioane parcarea pentru patru zile? Ce am făcut? Le las mașina cred că mai bine. 21 de milioane pentru cinci zile în Aeroportul din București? i? Din 13 până pe 18, patru zile, 21 de milioane. N-am ce să fac, o să plătesc, dar așa ca idee… 21 de milioane? Doamne ferește!”, a mărturisit Culiță Sterp pe TikTok.

Manelistul Culiță Sterp. FOTO: Arhivă personală

Manelistul Culiță Sterp. FOTO: Arhivă personală

Culiță Sterp le-a dezvăluit ulterior urmăritorilor și motivul pentru care a avut de plată o sumă atât de mare.

„Iar am făcut-o de oaie aseară! Am parcat din greșeală la termen scurt în Otopeni și m-au taxat pe oră. P.S: am încercat șmecheria cu tichetul pierdut, dar nu merge că e înregistrată mașina cu numărul de înmatriculare de când intră în parcare”, a mai spus Culiță Sterp.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 LIVE Referendumul pentru integrarea europeană și modificarea Constituției Republicii Moldova a trecut! / Maia Sandu conduce cu 42% în primul tur al prez…

2 „E cea mai sigură bancă. Nu are cum să intre în faliment” / Gigi Becali a dezvăluit unde își ține banii

3 BREAKING Maia Sandu, victorie zdrobitoare în Republica Moldova

4 O creatoare OnlyFans s-a culcat cu 158 de bărbați în două săptămâni. Mama sa îi face curățenie în dormitor după filmări

5 Francis Fukuyama / „Putin a folosit tactica «salamului». Singura opțiune de victorie e ca armata ucraineană să ocupe Moscova și să-l detroneze”