CSM Bucureşti a obținut prima prima victorie în Liga Campionilor. Cristina Neagu se apropie de titlul de golgeter all-time al competiţiei

CSM Bucureşti a obținut prima prima victorie în Liga Campionilor. Cristina Neagu se apropie de titlul de golgeter all-time al competiţiei

CSM Bucureşti, campioana României, a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Storhamar Handball Elite, scor 32-28 (17-15), în al doilea meci din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Cristina Neagu se apropie la 3 goluri de titlul de golgeter al Champions League Foto: CSM București

Cristina Neagu se apropie la 3 goluri de titlul de golgeter al Champions League Foto: CSM București

Principalele marcatoare ale partidei au fost Omoregie 8 goluri, Pintea 6, Friis 5, Ostergaard 4, pentru CSM Bucureşti, respectiv Rivas-Toft 7, Venn 6, Boge Solaas 4, pentru Storhamar.

Cu cele trei goluri marcare în această partidă, Cristina Neagu adună 1.139 goluri în total, în cursa pentru titlul de golgeter all-time al competiţiei, la ultimul sezon din carieră.

Sezonul 2024-2025 a început pentru căpitanul CSM, Cristina Neagu, de la borna 1.132 de goluri marcate în Liga Campionilor, faţă de cele 1.141 reuşite de Jovanka Radicevic, liderul acestui top all-time.

După două meciuri, Neagu, care îşi încheie cariera la finalul acestui sezon , adună 1.139 goluri, fiind la doar trei goluri distanță de a obține acest titlu, potrivit News.ro.

În etapa secundă din grupa A s-au mai înregistrat rezultatele: FTC Budapesta – Podravka 33-24, Metz Handball – Gloria Bistriţa 28-26 şi Krim - Nykobing Falster Handboldclub 35-25.

CSM Bucureşti a pierdut la debutul în grupa A, chiar în România, cu Gloria Bistriţa, scor 26-30.

În etapa a III-a, CSM Bucureşti va juca în deplasare cu Podravka (21 septembrie), iar Gloria Bistriţa pe teren propriu cu Krim, în aceeaşi zi. În grupa B a competiţiei joacă şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Concert încheiat brusc după ce solistul l-a luat la bătaie pe chitarist

2 Ce a cumpărat un tânăr din Germania cu 126 de euro dintr-un magazin românesc: „Jaf la drumul mare”

3 Vanity Fair / Cel mai bogat german are o avere de 44 de miliarde de dolari, care provine de la tatăl său nazist, furată de la 70.000 de evrei

4 Șeful serviciului de informații militare al Ucrainei: Rusia va încerca să pună capăt războiului „înainte de 2026”

5 Marina rusă a desfășurat în doar o zi un număr record de nave în Marea Neagră. Țintă posibilă - Insula Șerpilor