Cronica Cârcotașilor revine pe micile ecran. Când începe noul sezon

Cronica Cârcotașilor revine pe micile ecran. Când începe noul sezon

Îndrăgita și cunoscuta emisiune de tip pamflet Cronica Cârcotașilor revine pe micile ecrane. Noul sezon va începe de miercuri, 11 septembrie, la Prima TV.

Șerban Huidu, Gabriela Marin și Codruț Kegheș

Șerban Huidu, Gabriela Marin și Codruț Kegheș revin cu sezonul numărul 50.

Emisiunea va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

Cea mai longevivă emisiune de pamflet din România revine cu sezonul numărul 50! În aceeași formulă, Gabriela, Șerban și Codruț Kegheș (aka Dezbrăcatu), Cronica Cârcotașilor promite o toamnă incendiară , amuzantă și foarte relaxată în fața micului ecran. La Prima TV, din 11 septembrie, în fiecare miercuri, de la 20.00, se întorc salvatorii limbii române. Șerban Huidu, Gabriela Marin și Codruț Kegheș revin cu un sezon nou, pregătiți să pornească la vânătoare de bâlbe televizate”, se arată în comunicatul de presă.

Așa cum v-am obișnuit în cele peste două decenii de când suntem în piața media din România, urmează un sezon fantastic. Vara aceasta s-au întâmplat multe, iar cârcotașii vigilenți ne-au trimis diverse chifteluțe și întâmplări ciudate de la TV, «mai alandala, cocojambo, chulo, așa» ca să citez un «personaj» deja cunoscut. Așa că suntem pregătiți, ca de obicei, să semnalizăm incultura în stilul nostru ironic, acid, dar și amuzant”, a declarat Gabriela Marin.

Suntem «bonfire-ul» care face sumsetul să se transforme într-un rise up pentru Romania. Încercăm asta de peste 24 de ani. Și nu am obosit!”, a afirmat Șerban Huidu.

Codruț Kegheș, cunoscut drept „Dezbrăcatu”, va fi prezent, de asemenea, la cele mai „tari evenimente”.

„Din sezonul care începe în 11 septembrie nu lipsesc deja îndrăgitele scenete, jucate de actori talentați, rubrica «TikTok Trends», în care Alexandra Gherase găsește cele mai hazlii clipuri, Dezbrăcatu și vizitele lui la cele mai tari evenimente, iar Denise Pilafai și Cosmin Pămpăliceanu revin în forță, cu invitați «de tot râsul». În noul sezon, Bogdan Nicolai se întoarce și el cu Săptămâna pierdută”, se mai arată în comunicat.

Echipa Cronicii s-a transformat în timp într-un fel de familie. Toți colegii îmi sunt extrem de dragi, practic, am crescut alături de ei, iar Șerban este liderul care a știut să își țină echipa unită și cred că el este motivul longevității emisiunii”, a mai adaugat Gabriela Marin.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 A recrutat online zeci de bărbați pentru a-și viola soția, după ce a drogat-o. Femeia a fost abuzată timp de 10 ani

2 „Atât s-a putut / ” Poliţistă din Teleorman, cercetată disciplinar în urma unor imagini apărute pe Internet

3 O familie din București se chinuie de doi ani să dovedească că nu a făcut un credit la IFN-ul fiicei lui Dan Voiculescu

4 Prima reacție a tânărului bătut de un polițist în propria mașină: „O să-l acționez în instanță. Era să fie mușamalizat cazul"

5 Marcel Ciolacu, către Mircea Geoană: „Toată viața ta ai fost președinte la PSD, ai fost pus în funcții de PSD, deodată ești independent”