Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei: „Era foarte dur. Ne bătea din orice”

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei: „Era foarte dur. Ne bătea din orice”

Greutățile nu au ocolit-o pe Cristina Spătar. Deși viața i-a surâs pe plan profesional, pe plan personal artista, în vârstă de 51 de ani, a avut parte și de provocări. De curând, ea și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei.

Cristina Spătar

Părinții Cristinei Spătar au pierdut lupta cu cancerul. Foto: Arhivă

Artista a declarat, de curând, în cadrul unei emisiuni online că tatăl ei „era foarte dur”.

Era foarte dur, era un om foarte dur. Ne bătea din orice. Noi învățam bine, eram cumințele, cu capul plecat ca să zic așa. Chestia asta am și moștenit-o și îmi pare rău că întotdeauna am fost foarte timide și asta cred că tocmai din cauza educației pe care ne-a dat-o el.

Ea (n.red mama) ne încuraja întotdeauna să facem muzică, să avem încredere în noi. El era foarte dur. La un moment dat ne-a făcut să fim așa foarte timide și umile. Lumea profită când vede că ești un om blând, un om bun, dar asta este, învățăm. După câteva lovituri te trezești”, a mărturisit Cristina Spătar, la Wowbiz.ro .

Părinții cântăreței au pierdut lupta cu cancerul. Mama ei a fost prima care a murit, iar în anul 2022, tatăl său a fost răpus de aceeași boală. Potrivit declarațiilor făcute de Cristina Spătar, după ce mama acesteia s-a îmbolnăvit, tatăl le-a „părăsit” în scurt timp pentru o femeie.

Ne-a părăsit, din păcate, pentru o doamnă. Și-a găsit o companie și așa a considerat el, la vremea respectivă, că e mai ușor de trecut peste toate astea. Și-a găsit o doamnă care, la un an după moartea mamei mele, din ce mi-au spus toți vecinii, a călcat-o o mașină.

Pe tatăl meu, acum doi ani, l-am înmormântat și tot de cancer a murit. Fiecare din noi cred că avem o cruce de dus și fiecare avem o soartă pe care nu noi o stabilim, ci Dumnezeu”, a mai dezvăluit cântăreața.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii