Criminalul bărbatului descoperit într-o valiză a mărturisit: „L-am ucis și l-am băgat în troller pentru că a făcut sex cu femeia mea”

Criminalul bărbatului descoperit într-o valiză a mărturisit: „L-am ucis și l-am băgat în troller pentru că a făcut sex cu femeia mea”

Principalul suspect pentru uciderea bărbatului care a fost descoperit într-o valiză abandonată la marginea localităţii Pungeşti, Vaslui, a recunoscut că el este autorul crimei. Care a fost prima lui declaraţie.

Criminalul şi-a recunoscut fapta. Foto: captură video Antena 3

Criminalul şi-a recunoscut fapta. Foto: captură video Antena 3

După arestarea la Braşov a celor doi suspecţi principali pentru uciderea bărbatului descoperit într-o valiză abandonată la marginea localităţii Pungeşti, apar noi detalii şocante. Bărbatul a mărturisit că el este autorul crimei şi în apărarea sa a spus că a surprins victima, în momentul în care întreţinea raporturi sexuale cu concubina sa, relatează Antena 3.

„L-am ucis și l-am băgat în troller pentru că a făcut sex cu femeia mea”, a fost prima declarație a bărbatului din Vaslui.

„A intrat în casă, mi-a luat prima femeie, a dus-o la produs. Acum l-am prins tot în casă, cu femeia mea, era dezbrăcat și se culca cu ea”, a mai spus el.

Au apărut, de asemenea, informaţii şi despre ce au făcut bărbatul de 32 de ani, care ar fi fost coleg de penitenciar cu victima, concubina sa, o femeie de 27 de ani, după ce au abandonat trollerul în care se afla cadavrul.

Încercând să-i deruteze pe poliţiştii care îi căutau, cei doi au mers aproape 8 kilometri pe jos, iar apoi le-a venit ideea să facă un live pe Facebook, pretinzând că se află în Capitală, când, de fapt, ei se aflau încă pe raza judeţului Vaslui.

Vă reamintim cuminică seara, într-o valiză abandonată de mai multe zile la marginea localităţii Pungeşti din Vaslui, a fost descoperit cadavrul unui bărbat. Au fost alertate imediat autorităţile şi s-a început o anchetă.

Săteanul care a făcut cumplita descoperire a povestit că valiza în care a găsit cadavrul a văzut valiza abandonată încă de sâmbătă, dar nimeni nu i-a acordat atenţie până când dinspre ea nu a început să vină un miros îngrozitor. Duminică seara, împins de curiozitate, a vrut să vadă ce conţine şi a deschis-o. L-a izbit imediat un miros îngrozitor şi, în primă fază, a crezut că este vorba despre un animal mort. Apoi a văzut genunchii bărbatului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii