Crimă șocantă în California. Fotojurnalistul de război Paul Lowe a fost înjunghiat mortal. Cine este suspectul principal

Crimă șocantă în California. Fotojurnalistul de război Paul Lowe a fost înjunghiat mortal. Cine este suspectul principal

Fotojurnalistul britanic Paul Lowe a fost înjunghiat mortal pe un traseu de drumeție din California, iar fiul său adolescent a fost arestat pentru crimă, conform poliției.

Paul Lowe FOTO Harry Abadzic / Facebook

Paul Lowe FOTO Harry Abadzic / Facebook

Lowe, care a acoperit conflicte precum asediul din Sarajevo în timpul războiului din Bosnia, a fost găsit mort pe 12 octombrie în munții San Gabriel, potrivit The Guardian.

Bărbatul de 60 de ani a fost înjunghiat în gât, conform documentelor de la biroul medicului legist din Los Angeles.

Fiul lui Lowe, Emir, în vârstă de 19 ani, a fost acuzat de omor și urma să apară miercuri la tribunalul din West Covina, a declarat biroul procurorului districtual din comitatul Los Angeles agenției de știri PA.

Departamentul șerifului din comitatul Los Angeles a declarat: „Biroul de omucideri a prezentat astăzi cazul biroului procurorului districtual din comitatul Los Angeles pentru evaluarea acuzațiilor.

„Biroul procurorului a depus o acuzație de omor împotriva suspectului Emir Lowe pentru uciderea tatălui său, Christian Paul Lowe. Nu există alte informații disponibile în acest moment.”

Locul crimei

Conform poliției, incidentul s-a petrecut în jurul orei 15:28 pe drumul Mount Baldy, lângă cascada Stoddard Canyon. Un comunicat al departamentului șerifului a declarat că ofițerii care au răspuns la un apel despre un atac cu o armă mortală au găsit un „bărbat alb adult care prezenta traume la nivelul toracelui superior”.

„Personalul departamentului de pompieri din San Bernardino a intervenit și a declarat decesul victimei la fața locului (...) Ancheta este în desfășurare și nu există alte informații disponibile în acest moment.”

În august 2022, Lowe a discutat despre munca sa în Sarajevo , pentru seria de fotografie a The Guardian „My best shot”: „Era un sentiment de neîncredere că acest lucru s-ar putea întâmpla într-o capitală europeană.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul raport ING Bank despre PIB-ul României / Alții mint cu nesimțire că suntem pe marginea prăpastiei

2 Atenție la omul care poate îngropa economic Rusia!

3 Cine este Adrian Marţian, tatăl copiilor dispăruți

4 Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian nu au fost găsiți. Detalii tulburătoare ies la suprafață

5 Imagini de film SF / Americanii implementează sistemul Matrix iar elicopterele militare zboară deja singure