Coșmar în Turcia. Un român a murit strivit de o mașină, de față cu soția și copilul de doar 3 ani: „Se mergea cu viteză, muzică tare”

Coșmar în Turcia. Un român a murit strivit de o mașină, de față cu soția și copilul de doar 3 ani: „Se mergea cu viteză, muzică tare”

O familie de români a trăit un adevărat coșmar în timpul unei vacanțe în Turcia . Bărbatul a fost ucis de mașina cu care ar fi trebuit să plece într-o aventură pe munte. Văduva a relatat pentru Digi24 cum șoferii conduceau imprudent pe drumurile înguste, până când vehiculul în care se aflau românii a căzut într-o prăpastie.

Fetița de trei ani a scăpat ca prin minune doar cu o zgârietură pe față. FOTO Digi24

Șoferul a abandonat pasagerii la locul accidentului. Femeia a solicitat ajutorul Ministerului Afacerilor Externe, care a confirmat că a primit cererea de ajutor și a facilitat repatrierea. Cu toate acestea, văduva a declarat că nu a primit nicio informație despre ancheta deschisă de autoritățile turce în urma accidentului.

Bărbatul se afla în concediu în Turcia cu soția și fetița de doar 3 ani, fiind cazați într-un hotel din Alanya. Acolo au primit un pliant pentru o excursie pe trasee montane cu o mașină de teren și s-au gândit să încerce această aventură.

Se mergea cu viteză, muzică tare, cu neglijență, șoferii aruncau cu apă, cântau, dansau. Ne-au încurajat să stăm în picioare. Toată lumea a început să strige: „Nu, nu”. El a vrut să tragă puțin de volan să încapă și celălalt. Am căzut în prăpastie. Ne-am rotit de foarte multe ori”, a povestit soția bărbatului mort în Turcia pentru Digi24 .

Fetița de trei ani a scăpat ca prin minune doar cu o zgârietură pe față.

Cum am căzut ea era pe pieptul, am luat-o, m-am uitat la ea, am scuturat-o, am întrebat-o dacă e bine. Mi-a zis că e bine. Am început să îmi strig soțul. Nu l-am auzit, m-am uitat în mașină și nu îl găseam și mai apoi l-am văzut, era sub mașină. Era prins sub mașină, i se mai vedea doar capul”, mai povestit femeia, care a mai spus că șoferii și ghizii turci au fugit imediat după eveniment.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 De citit...

3 Ce este această „pată albastră” care nu ar fi trebuit să apară înainte de 2100? Climatologii sunt deosebit de îngrijorați

4 Reacția lui CTP după ce trei televiziuni din România au fost interzise în Rusia: „Puteți să-mi spuneți de ce acest post nu e pe listă?”

5 VIDEO Imagini spectaculoase din China...