Corvinul, spre finalul aventurii în Europa. Hunedorenii, învinși în Conference League

Corvinul, spre finalul aventurii în Europa. Hunedorenii, învinși în Conference League

Corvinul Hunedoara a fost învinsă de echipa kazahă FC Astana cu scorul de 2-1 (0-1), joi seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Conference League la fotbal, transmite Agerpres.

Jucătorii Corvinul au căzut din minutul 60 al partidei cu Astana. Foto Facebook

Jucătorii Corvinul au căzut din minutul 60 al partidei cu Astana. Foto Facebook

Câştigătoarea Cupei României a făcut două reprize diferite, prima foarte bună, în care a reuşit să deschidă scorul prin Antonio Manolache (37), iar a doua slabă , fiind dominată de kazahi, care au înscris prin Ousmane Camara (62) şi Geoffrey Charles (80).

Brazilianul Roger a avut primele şanse ale meciului, dar în prima situaţie a şutat pe lângă portară din afara careului (10), după care a trimis din voleu de la 16 metri, pe direcţia portarului (16). Corvinul a deschis scorul prin fundaşul Antonio Manolache (37), cu o lovitură de cap, la centrarea lui Pîrvulescu. FC Astana putea egala chiar înainte de pauză, pe contraatac (45), dar Charles nu a ajuns la centrarea lui Camara.

Corvinul s-a stins după o oră de joc

Hunedorenii au evoluat bine şi în primele minute ale părţii secunde, dar Lupu a fost imprecis în două situaţii (47, 48), iar Manolache a trimis peste poartă (59).

FC Astana a jucat apoi la valoarea sa şi a dominat jocul, prima ocazie clară fiind ratată de croatul Tomasov (54), a cărui lovitură de cap a fost respinsă de portarul Lefter. În min. 62, Camara a trecu de Pop şi Lică şi a şutat din centrul careului, restabilind egalitatea. Charles a ratat două ocazii mari, mai întâi Lefter a respins lovitura sa de cap din 6 metri (70), apoi a tras peste poartă din careu (73), dar în cele din urmă a semnat golul victoriei: l-a driblat pe Manolache şi a trimis cu efect la colţul lung (80).

Meciul din manşa secundă se va juca în data de 15 august, pe Stadionul Almatîi Ortalik din Almatîi, de la ora 17.00, iar arbitru va fi turcul Atilla Karaoglan. Dacă va reuși să întoarcă rezultatul și să se califice în fața celor de la Astana, Corvinul va juca în play-off cu scoţienii de la St Mirren FC sau cu norvegienii de la SK Brann Bergen.

Corvinul Hunedoara - FC Astana 1-2 (1-0)

Au marcat: Antonio Manolache (37), respectiv Ousmane Camara (62), Geoffrey Charles (80).

Sibiu, Stadionul Municipal

Conference League - turul III preliminar (prima manşă)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…