Corvinul își răsplătește eroii din Cupa României: suma primită de fiecare fotbalist după o victorie istorică

Corvinul își răsplătește eroii din Cupa României: suma primită de fiecare fotbalist după o victorie istorică

Corvinul Hunedoara a reușit o victorie istorică în finala Cupei României, ediția 2023-2024. Adevărul a explicat aici că, de aproape o jumătate de secol, România nu avusese o câștigătoare de cupă care să reușească această performanță venind de la nivelul ligilor inferioare!

Corvinul a celebrat un succes uriaș în cupă. FOTO: Facebook

Corvinul a celebrat un succes uriaș în cupă. FOTO: Facebook

Performanța reușită de echipa antrenată de Florin Maxim a însemnat și o veritabilă lovitură financiară dată de Corvinul. Până să joace finala de la Sibiu, această formație a strâns 133.000 de euro pe parcursul cupei. La această sumă se adaugă acum cea de 240.000 de euro pentru cucerirea trofeului. Prin comparație, Oțelul a luat o sumă minusculă pentru prezența în finală, după cum Adevărul a scris aici.

Din totalul de 373.000 de euro, cât a încasat pentru participarea la această ediție a Cupei României, Corvinul își va răsplăti eroii. Potrivit informațiilor obținute de Digi Sport, fiecare fotbalist va încasa suma de 11.000 de euro pentru acest triumf istoric. Cel mai probabil, prima va fi mai mică, în cazul celor care au evoluat mai puțin sub comanda lui Maxim.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii