Corina Bud a apărut fără lenjerie intimă la un concert, în fața a zeci de mii de oameni: „Hopa, ce avem noi aici”

Corina Bud a apărut fără lenjerie intimă la un concert, în fața a zeci de mii de oameni: „Hopa, ce avem noi aici”

Cântăreața Corina Bud a făcut show incendiar, în timpul unui concert, la care au participat peste 70.000 de oameni. În urma unei mișcări provocatoare artista a arătat publicului că nu poată lenjerie intimă.

Corina Bud, provocatoare la un concert FOTO: FB

Corina Bud, provocatoare la un concert FOTO: FB

Îmbrăcată într-o rochie verde, mulată, cu paiete și cu o crăpătură îndrăzneață, artista s-a aplecat și a lăsat la vedere tot ce avea pe sub haine, scrie stirileprotv. Corina Bud are un corp de invidiat, merge la sală și nu se sfiește să-și arate formele.

Publicul a filmat totul, iar imaginile s-au viralizat: „E moț de curcan”, „Doamnă, suntem la televizor”, „Hopa ce avem noi aici”, „Ce ai făcut traiți-ar Dumnezeu”, au scris internauții după ce au vizionat filmarea.

Corina Bud (44 de ani) a trăit o f rumoasă poveste de iubire cu afaceristul Nelu Vlad timp de 20 de ani. Vedeta a recunoscut că a fost și singurul bărbat din viața sa. Din păcate, timpul le-a demonstrat că nu sunt unul pentru altul, așa că, în urmă cu opt ani, cei doi au divorțat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Turcia va fi goală în câțiva ani. M-am simțit furat la fiecare pas” / Ce îi nemulțumește pe turiști

2 Topul persoanelor fizice care au cele mai mari datorii la ANAF. Pe primul loc se află un bucureștean, care are de plătit o sumă uriașă

3 Adrian Minune, umilit de patronul unui club din Vaslui. „Nu te supăra, ai greșit scena, băiatul meu”

4 Nouă ipoteză privind cauza distrugerii avionului F-16 ucrainean. Nu ar fi fost lovit de o rachetă Patriot

5 Cine erau cei 6 ostatici găsiți morți de IDF într-un tunel din Gaza. Au fost împușcați în cap cu puțin timp înainte să fie recuperați