Copil atacat brutal de o vidră de râu. L-a tras în apă și s-a bătut cu mama lui pentru „pradă”

Copil atacat brutal de o vidră de râu. L-a tras în apă și s-a bătut cu mama lui pentru „pradă”

Oroarea a avut loc într-un port de agrement din Washington, când un copil a fost târât de pe un doc și apoi în apă de o vidră de râu teritorială.

Vidrele comit tot mai multe agresiuni în SUA FOTO: Arhivă

Vidrele comit tot mai multe agresiuni în SUA FOTO: Arhivă

Copilul, care se plimba cu mama sa pe doc, a fost brusc târât de o vidră de râu într-un atac rar la Bremerton Marina din comitatul Kitsap pe 12 septembrie.

Mama a ripostat cu curaj pentru a-și scoate copilul din apă, dar vidra a fost necruțătoare și l-a mușcat pe copil de braț în timp ce era ridicat din apă. Vidra a continuat să îi urmărească pe doc până când au fost în afara oricărui pericol, scrie dailymail.co.uk.

Copilul are zgârieturi și mușcături pe creștetul capului, pe față și pe picioare, a declarat Washington Department of Fish & Wildlife.

Copilul a fost tratat pentru rănile sale la un spital din Silverdale.

Sergentul WDFW, Ken Balazs, a declarat: „Suntem recunoscători că victima a suferit doar răni minore, datorită acțiunilor rapide ale mamei și rezistenței copilului. Am dori, de asemenea, să mulțumim Portului Bremerton pentru coordonarea și comunicarea rapidă către chiriașii porturilor lor de agrement”.

Serviciile pentru animale sălbatice ale Departamentului pentru Agricultură al Statelor Unite au prins și eutanasiat vidra de râu. Rămășițele acesteia au fost duse la Washington Animal Disease Diagnostic Lab pentru a fi testate, inclusiv pentru rabie, a relatat Fox 13 Seattle.

Potrivit WDFW, în ultimii zece ani au fost documentate șase atacuri ale vidrei de râu în Washington.

Vidrele de râu sunt comune în Washington. Deși întâlnirile cu vidrele de râu sunt rare, acestea pot fi imprevizibile.

Acest atac are loc la trei luni după ce turiștii de pe plaja din California au fugit urlând și plângând după ce un leu de mare i-a atacat.

Lauren Bertrand vizita La Jolla Cove din San Diego pe 23 iunie, când a filmat leul de mare furios.

Înainte de atacul asupra turiștilor de pe plajă, mamiferul marin înota prin zonă cu puii săi. Leul de mare a ajuns aproape față în față cu un înotător înainte de a se îndepărta, lăsând oamenii nevătămați.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

2 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

3 Șeful serviciului de informații militare al Ucrainei: Rusia va încerca să pună capăt războiului „înainte de 2026”

4 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii

5 „Sunt decrețel și eu” / Mircea Geoană, încă o gafă de prezidențiabil: Este născut cu 8 ani înainte de decretul semnat de Ceaușescu privind interzicere…