Copiii dispăruți ai afaceristului Marțian, victime ale propriei familii. Tatăl lor: „Femeia mi-a făcut trei copii în trei ani, ca iepurii”

Copiii dispăruți ai afaceristului Marțian, victime ale propriei familii. Tatăl lor: „Femeia mi-a făcut trei copii în trei ani, ca iepurii”

Cei trei frați cu vârste de 11, 9 şi 7 ani, care au dați în urmărire națională luni, 14 octombrie sunt în continuare căutați de autorități. Copiii au ajuns victime ale unui adevărat război între părinții acestora.

Adrian Marțian, fratele celor trei copii, și tatăl său. Sursa: Facebook / clujust - Youtube

Adrian Marțian, fratele celor trei copii, și tatăl său. Sursa: Facebook / clujust - Youtube

Cazul celor trei copii cu vârste de 11, 9 și 7 ani, care luni au dispărut de la domiciliu și sunt dați în continuare în urmărie națională, stârnește controverse. În timp ce minorii apar într-o filmare în care susțin că sunt bine, Adrian Marțian, fratele mai mare al celor trei, își acuză tatăl, cu care se află în conflict, că a înscenat dispariția lor. La rândul lui, afaceristul Adrian Marțian, cel care a anunțat, luni, dispariția copiilor, și-a acuzat fosta soție de tratamente inumane asupra copiilor

Luni, afaceristul Adrian Marțian a alertat autoritățile anunțând dispariția celor trei copii ai săi la Poliție, după ce bona i-a spus că minorii nu se mai află la domiciliul lor din Sântandrei.

„La data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată telefonic de un bărbat din satul Sântandrei, cu privire la faptul că astăzi, în jurul orei 16:00, bona celor trei copii ai săi, Marţian Rania Adriana, în vârstă de 11 ani, Marţian Antonio Adrian, în vârstă de 9 ani şi Marţian Raisa Antonia, în vârstă de 7 ani, l-a anunţat că aceştia nu se mai află la domiciliu”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Luni și marți, polițiștii au continuat căutările celor trei copii și au chemat-o la audieri pe Roxana Marțian, mama celor trei copii. În schimb, nu l-au putut audia pe tatăl acestora, Adrian Marțian, care se află în afara României. Tot marți, la IPJ Hunedoara a ajuns un filmuleț în care cei trei copii au transmis că sunt în siguranță.

„15 octombrie 2024. Roxana, degeaba ai pus pe oamenii ăștia să ne ia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii ăștia ne-au mințit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă…. Suntem bine, oamenii ăștia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine. Nu te iubim și nu ne simțim în siguranță cu tine. Noi vrem la tati, să fim toți trei. Noi îl iubim pe tati și oamenii ăștia o să-l contacteze pe tati să mergem la el”, a spus fata cea mare, într-un mesaj publicat într-un videoclip pe Youtube.

Bogdan Nițu (video), purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, a precizat că polițiștii continuă activitățile de căutare și de investigare pentru găsirea copiilor, ajunși victime ale războiului dintre tatăl lor pe de-o parte și mama și fratele mai mare al lor, de cealaltă.

Adrian Marțian, fiul cel mare al omului de afaceri, și-a acuzat tatăl că ar fi înscenat dispariția acestora pentru a-i aduce la el.

„După cum unii dintre voi știți, frații mei, care erau în grija tatălui meu, care era deși avea o decizie a Tribunalului Mureș de a-i restitui mamei, și nu avea dreptul de a intra cu ei în legătură directă, telefonică sau prin orice alt mijloc au fost dați dispăruți. Cu siguranță este o manevră organizată de către tatăl meu, Adrian Marțian”, spune Adrian, fiul afaceristului, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Tânărul susține că tatăl este posibil ca tatăl său să îi fi scos deja din țară pe copii, cu ajutorul unor apropiați de-ai săi. Încă de mai multe săptămâni, acesta susținea pe rețelele sociale că tatăl său i-ar fi răpit pe copii și i-a abuzat psihologic.

Acuzații grave și procese între soți

Tatăl copiilor și-a acuzat în nenumărate rânduri fosta parteneră de rele tratamente aplicate copiilor lor.

„Copiii mi-au povestit tot ce se întâmpla cu ei, când au stat cu ea. Cum îi îneca, cum îi amenința cu moartea, cum le tăia părul fetițelor cu cuțitul sau cu foarfeca, când le făcea baie. Îi ducea la biserică și îi punea în genunchi să se roage ca eu să am un accident sau să mor, să îi rămână ei averea. Pentru ea copiii au fost ca o monedă de schimb. Toată lumea m-a avertizat: măi omule, vezi că femeia asta ți-a făcut trei copii în trei ani. Ceva nu-i în regulă. Exact ca și iepurii. Și de aici a început un dezastru total”, s-a confesat, recent Adrian Marțian, într-un podcast pe canalul de Youtube Clujust.

În aceeași emisiune, afaceristul a continuat acuzațiile grave aduse soției sale. A susținut că i-a furat din conturile sale câteva milioane de euro și a reclamat-o pentru tentativă de asasinat.

Cei doi foști soți se judecă și în Spania pentru custodia copiilor, iar în urma altor procese la instanțele din România, ambii părinți au pierdut custodia copiilor, Adrian Marțian având interdicție să se apropie de copii la o distanță mai mică de 150 de metri, susține fiul său.

Cei doi au intrat într-un conflict, în septembrie, când tânărul a ridicat o dronă pentru a-l filma pe tatăl său în compania minorilor, în locuința din Simeria.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Amanții Reginei României și scandalurile care au zguduit țara

2 Șeful spionajului german, semnal de alarmă fără precedent despre Rusia

3 Atenție la omul care poate îngropa economic Rusia!

4 „Am pierdut 165.000 de lire într-o oră” / Revolut, compania din domeniul bancar cu cele mai multe plângeri de fraudă din Marea Britanie

5 Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian nu au fost găsiți. Detalii tulburătoare ies la suprafață