Controverse, după ce Denise Rifai a sugerat că Andreea Esca i-a „preluat” întrebările pentru interviul cu George Simion. „Îi jignești inteligența”

Controverse, după ce Denise Rifai a sugerat că Andreea Esca i-a „preluat” întrebările pentru interviul cu George Simion. „Îi jignești inteligența”

Denise Rifai a provocat controverse online după ce a sugerat într-o postare pe Instagram că Andreea Esca s-ar fi inspirat din întrebările sale pentru interviul cu George Simion, stârnind reacții mixte din partea internauților și aprinse dezbateri pe rețelele de socializare.

Denise Rifai a acuzat-o pe Andreea Esca de plagiat pe rețelele de socializare FOTO Arhivă

Denise Rifai a acuzat-o pe Andreea Esca de plagiat pe rețelele de socializare FOTO Arhivă

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „În Opoziție cu Denise Rifai”, a stârnit o amplă dezbatere în mediul online după ce a sugerat, într-o postare pe Instagram, că Andreea Esca ar fi preluat unele dintre întrebările sale pentru interviul cu politicianul George Simion.

În urma postării, părerile contradictorii nu au întârziat să apară din partea internauților. Unii dintre aceștia au susținut-o pe prezentatoarea de la Kanal D, considerând că există o posibilitate reală ca întrebările sale să fi influențat structura interviului de la PRO TV.

„Înțeleg frustrarea ta legată de faptul că întrebările pe care le-ai pregătit par să fie similare cu cele folosite de alții, inclusiv de către Știrile PRO TV”, a comentat un internaut.

Pe de altă parte, alți utilizatori au apărat-o pe Andreea Esca, subliniind că întrebările legate de un politician ca George Simion ar putea fi similare în orice interviu, având în vedere subiectele de interes general.

„Sunt întrebări relevante și pertinente pe care le-am pune toți aceluiași individ”, a replicat un alt utilizator.

Cei care au sprijinit-o pe Esca au subliniat și prestigiul jurnalistei de la PRO TV, spunând că aceasta are o carieră solidă și că întrebările esențiale despre un candidat la președinție, cum este Simion, sunt inevitabile în orice interviu.

„Serios? Îi jignești inteligența doamnei Esca. Sunt întrebări normale în contextul dat”, a scris un alt comentator în apărarea Andreei Esca.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultima postare a Loredanei Groza...

2 Aceste imagini au apărut pe cer în Grecia...

3 Penibilă imagine. Selly tot un gherțoi rămâne, cu toți banii lui...

4 Vine criza în Europa? / Unul dintre cei mai mari angajatori din România trimite salariații în șomaj tehnic

5 VIDEO Război sută la sută / Trupele de comando ucrainene au cucerit o fabrică ocupată de ruși