Controlul antidoping până la moarte și dincolo de ea: Norvegia, gafă incredibilă, ajunsă în presă

Controlul antidoping până la moarte și dincolo de ea: Norvegia, gafă incredibilă, ajunsă în presă

Agenţia Norvegiană Antidoping a selectat, din greşeală, fotbalişti care au murit cu mulţi ani în urmă pentru a fi testaţi la substanţe anabolizante înaintea meciurilor din Liga Naţiunilor, a informat selecţionerul Stale Solbakken.

Controalele antidoping sunt frecvente pentru depistarea trișorilor. FOTO: Facebook

Controalele antidoping sunt frecvente pentru depistarea trișorilor. FOTO: Facebook

Potrivit Agerpres, printre jucătorii selectaţi s-au numărat golgheterul all-time al naţionalei, Joergen Juve, şi Einar Gundersen, care este considerat unul dintre primii jucători-vedetă ai nordicilor. Juve a murit în 1983, în timp ce Gundersen a murit în 1962.

"Am fost vizitaţi de cei de la Agenţia naţională antidoping ieri. Când ne-au citit numele jucătorilor care trebuie să se prezinte pentru a fi testaţi, am întrebat dacă nu cumva este o farsă, dacă nu suntem la camera ascunsă", a spus Solbakken.

Agenţia antidoping a recunoscut gafa comisă. "Fără nicio îndoială, este o mare eroare care a fost comisă", a admis un reprezentant al instituţiei, în timp ce Federaţia de Fotbal a luat totul în glumă.

Pe lista de testare mai figurau Erling Haaland, dar şi extrema Oscar Bobb, care nu a mai jucat de la începutul lunii trecute, când a suferit o fractură la picior. Norvegia va juca vineri împotriva Kazahstanului, iar luni va primi replica Austriei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 A recrutat online zeci de bărbați pentru a-și viola soția, după ce a drogat-o. Femeia a fost abuzată timp de 10 ani

2 „Atât s-a putut / ” Poliţistă din Teleorman, cercetată disciplinar în urma unor imagini apărute pe Internet

3 O familie din București se chinuie de doi ani să dovedească că nu a făcut un credit la IFN-ul fiicei lui Dan Voiculescu

4 Prima reacție a tânărului bătut de un polițist în propria mașină: „O să-l acționez în instanță. Era să fie mușamalizat cazul"

5 Marcel Ciolacu, către Mircea Geoană: „Toată viața ta ai fost președinte la PSD, ai fost pus în funcții de PSD, deodată ești independent”