Consiliul Naţional al PNL se reuneşte duminică la Palatul Parlamentului pentru validarea candidaturii lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte duminică la Palatul Parlamentului pentru validarea candidaturii lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte, duminică, la Palatul Parlamentului pentru validarea candidaturii lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale, la eveniment urmând să participe 1.400 de delegaţi liberali din întreaga ţară.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan anunţa recent că la Consiliul Naţional de duminică, de la Palatul Parlamentului, vor participa 1.400 de delegaţi din toate organizaţiile PNL din ţară.

Şedinţa va începe la ora 11.00.

Pentru validarea candidaturii lui Nicoale Ciucă în Consiliul Naţional, a fost nevoie de un vot al Biroului Executiv Central, privind o derogare pentru ca preşedintele partidului să poată candida la alegerile prezidenţiale, pentru că acesta nu avea vechimea de 5 ani în partid, prevăzută de statutul PNL.

Pe 29 august, Biroul Politic Naţional al PNL a validat prin vot unanim candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale.

”În Biroul Politic Naţional de astăzi, BPN-ul şi-a desemnat candidatul care va intra spre aprobare în Consiliul Naţional. Eu voi fi cel care voi candida la preşedinţia României. Le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru încredere şi am convingerea că doar împreună cu dumnealor, cu toţi membrii PNL, vom reuşi să intrăm în turul doi şi vom reuşi să câştigăm alegerile prezidenţiale”, declara atunci Nicolae Ciucă.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Concert încheiat brusc după ce solistul l-a luat la bătaie pe chitarist

2 Vanity Fair / Cel mai bogat german are o avere de 44 de miliarde de dolari, care provine de la tatăl său nazist, furată de la 70.000 de evrei

3 Ce a cumpărat un tânăr din Germania cu 126 de euro dintr-un magazin românesc: „Jaf la drumul mare”

4 Marina rusă a desfășurat în doar o zi un număr record de nave în Marea Neagră. Țintă posibilă - Insula Șerpilor

5 „Nu e deloc de glumit, se hrănesc cu sânge” / Pacostea ce se răspândește pe zi ce trece și afectează viața românilor