Condiții draconice la nunta lui Ianis Hagi. Ce nu au voie să facă invitații

Condiții draconice la nunta lui Ianis Hagi. Ce nu au voie să facă invitații

Ianis și Elena Hagi fac mare petrecere astăzi, la Palatul Știrbey din Buftea, după ce s-au căsătorit civil în ziua de Crăciun a anului trecut. Drepturile de televizare a evenimentului au fost cumpărate de Antena 1, care încearcă să-și protejeze investiția anunțând câteva măsuri, dintre care unele hilare.

Ianis Hagi și-a fcăut o nouă frizură pentru nunta cu Elena

Ianis Hagi, pregătiri pentru nunta de astăzi cu Elena. Foto Instagram

Televiziunea cere ca în incinta Bisericii Sf. Visarion, precum și incinta Palatului Stirbey să nu fie permis accesul niciunui jurnalist sau reprezentant al oricărui tip de media, cu excepția reprezentanților săi - aceasta este o cerință normală, în condițiile în care a investit bani în preluarea evenimentului.

De asemenea, nu este permisă fotografierea/filmarea niciunui moment din cadrul evenimentului desfășurat în incinta Bisericii Sf. Visarion și în incinta Palatului Stirbey, inclusiv în cazul în care fotografierea/filmarea se realizează din exteriorul locațiilor în care se va desfășura evenimentul.

Filmulețele făcute de invitați la nunta lui Hagi nu pot fi redistribuite

Apoi, Antena 1 le cere celor 500 de invitați să folosească fotografiile și filmările realizate la nunta lui Ianis Hagi numai pentru uzul personal al acestora. Aceștia nu vor putea publica propriile fotografii pe rețelele de socializare - lucru care este evident că nu se poate oprit de televiziunea din Pipera. Antena 1 mai solicită ca pozele sau filmulețele, în cazul în care vor fi totuși postate, să nu fie distribuite/ preluate de niciun organism de presă sau entitate media și nici să nu fie distribuite/ preluate prin intermediul unor mijloace de comunicare publică, cum ar fi rețele de socializare media (Facebook, Instagram, Tik-Tok etc.).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii