Coldea nu neagă legătura cu premierul Albaniei: „Nu confirm, nici nu infirm”

Coldea nu neagă legătura cu premierul Albaniei: „Nu confirm, nici nu infirm”

Florian Coldea nu neagă legătura pe care o are cu premierul Albaniei, Edi Rama. Acesta a declarat în fața jurnaliștilor că nici nu confirmă, dar nici nu infirmă că a fost consultantul lui Rama, relatează Realitatea.net .

Florian Coldea Foto INQUAM Photos Malina Norocea jpg

Florian Coldea Foto INQUAM Photos Malina Norocea jpg

"Nu confirm, nici nu infirm că am fost consultantul lui Edi Rama!", a declarat fostul director SRI jurnaliștilor care îl așteptau la Secția de Poliție din Voluntari, acolo unde a semnat controlul judiciar.

Declarația vine în contextul în care media din Albania a relatat săptămâna trecută că fostul prim-ministru, Sali Berisha, care se află în arest la domiciliu, a făcut public un document conform căruia Florian Coldea a fost consilier extern pentru securitate al actualului premier al Albaniei, Edi Rama, în anul 2023.

Potrivit documentului, Coldea ar fi primit lunar suma de 7000 de euro pentru serviciile sale. Mai mult, Berisha a lansat acuzații grave, susținând că Florian Coldea și persoane din anturajul său ar avea legături cu cartelul mexican de droguri Sinaloa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii