Codin Maticiuc a publicat noi imagini de la nunta lui Theo Rose: „O mână de oameni, o biserică și o casă părintească”. Sora miresei a cântat acapela

Codin Maticiuc a publicat noi imagini de la nunta lui Theo Rose: „O mână de oameni, o biserică și o casă părintească”. Sora miresei a cântat acapela

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi și-u unit destinele într-o ceremonie intimă alături de cei dragi.

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit FOTO: Arhivă personală

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit FOTO: Arhivă personală

Printre puținii invitați de la nunta lui Theo Rose și a lui Anghel Damian s-a numărat și Codin Maticiuc, un apropiat al cuplului. El și-a făcut apariția însoțit de fiica sa, Smaranda, în vârstă de 5 ani. Micuța fost domnișoară de onoare a îndrăgitei cântărețe.

„Am fost la cea mai frumoasă nuntă. O mână de oameni, o biserică și o casă părintească. Sora miresei ne-a cântat doar acapela și Smaranda a fost domnișoară de onoare”, a scris Codin Maticiuc, pe Facebook.

Codin Maticiuc a vorbit și pe Instagram de nunta lui Theo Rose, dar și de bucuria micuței Smaranda, care a fost acasă la „idolul ei”.

Am fost cu Smaranda în satul Izvoarele, acasă la idolul ei. Ajunși acolo, i-am spus cum se numește și am plusat ca să i se pară și mai interesant și i-am spus că eu cred că sunt și niște izvoare pe acolo. Ea mi-a răspuns: <Sigur sunt, doar nu l-au pus degeaba așa! Și nici nu cred că iroseau un nume așa frumos dacă nu erau și niște izvoare>”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram.

Theo Rose a dezvăluit că a ales să țină nunta secretă, deoarece are o perioadă extrem de aglomerată, cu multe concerte, astfel că nu ar mai fi avut energia necesară pentru un număr mare de oameni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO Nelu Tãtaru, victima unei răfuieli locale? Stenograme care dau de gândit...

2 17 octombrie, a doua cea mai sângeroasă zi pentru Rusia de la începutul invaziei în Ucraina

3 Povestea din spatele uriașului „cimitir” de mașini Tesla. Sute de vehicule electrice zac pline de praf într-un port

4 Tiffany câștigă 16.000 de lire pe săptămână din sexul cu bătrânii aflați la azil

5 Foarte interesante amănunte...