Clip bizar lansat de Kremlin, în care niște fotomodele intră relaxate într-un adăpost antibombardament

Clip bizar lansat de Kremlin, în care niște fotomodele intră relaxate într-un adăpost antibombardament

Kremlinul a lansat marți un videoclip bizar în care pare să prezinte într-o lumină strălucitoare noile adăposturi antibombardament, în timp ce Ucraina își continuă incursiunea pe teritoriul rus, relatează Daily Mail.

Clipul a fost filmat în Soci FOTO Captură via Daily Mail

Clipul a fost filmat în Soci FOTO Captură via Daily Mail

Filmat în populara stațiune Soci de la Marea Neagră, clipul arată două tinere care se îndreaptă zâmbind către un adăpost de beton, de parcă ar fi ceva normal și parte a vieții de zi cu zi.

Acesta survine în contextul în care forțele ucrainene au intrat în a treia săptămână de ofensivă în regiunea rusă Kursk.

Pe străzile orașului din vestul Rusiei și, de asemenea, în Crimeea anexată, se construiesc adăposturi din beton, întrucât guvernul lui Putin încearcă să atenueze amenințarea unui atac dinspre Ucraina.

Totodată, se întâmplă în timp ce Rusia a tras zeci de rachete și drone asupra Ucrainei a doua zi consecutiv, marți, dintre care unele, a dezvăluit președintele Ucrainei, ar fi fost doborâte de avioanele de luptă F-16 sosite recent în această țară.

Clipul a fost filmat în Soci FOTO Captură via Daily Mail

Clipul a fost filmat în Soci FOTO Captură via Daily Mail

În urma atacului de marți, au murit cel puțin cinci persoane, după ce a fost lovit un hotel, case și clădiri rezidențiale, precum și infrastructura critică în mai multe regiuni ucrainene.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski și alți oficiali de rang înalt au cerut în mod repetat SUA să ridice restricțiile și să permită Ucrainei să lovească în adâncime pe teritoriul Rusiei pentru a ținti infrastructura militară responsabilă de război.

„(Aliații) încearcă să nu discute cu mine despre asta. Dar tot ridic acest subiect.[...] Jocurile Olimpice s-au terminat, dar ping-pong-ul continuă”, a spus Zelenski.

El a mulțumit susținătorilor Ucrainei pentru F-16, dar a precizat că sunt prea puține și prea puțini piloți instruiți să le piloteze.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire epocală în Sarmizegetusa Regia: templul pictat al dacilor, dezvelit după două milenii

2 Blonda prezentă alături de șeful Telegram în momentul arestării sale în Franța a aprins imaginația internauților

3 „Un vrăjitor eretic, care umbla cu chiromanția, hipnoza, yoga și alte nebunii nu poate fi sfânt” / Petiție împotriva canonizării călugărului Arsenie B…

4 Rușii au adus la Kursk 30.000 de militari și încearcă să creeze un inel în jurul forțelor Ucrainei. Gen. Sîrskîi mai spune că în Donbas situația e foa…

5 O înregistrare video a Forțelor Aeriene Ucrainene ar fi dezvăluit din greşeală poziţia unui avion de vânătoare F-16