Clientul care a lăsat un bacșiș uriaș unei chelnerițe. „Am crezut că încearcă să facă un lucru bun”

Clientul care a lăsat un bacșiș uriaș unei chelnerițe. „Am crezut că încearcă să facă un lucru bun”

Un restaurant din SUA a fost nevoit să dea în judecată un client care a lăsat un bacșiș de 3.000 de dolari la o consumație de 13 dolari. Ulterior, bărbatul s-a răzgândit și și-a luat banii înapoi, printr-o serie de amenințări.

Un restaurant a dat în judecată un client care a lăsat un bacsis uriaș FOTO: Arhiva

Un restaurant a dat în judecată un client care a lăsat un bacsis uriaș FOTO: Arhiva

Clientul restaurantului Alfredo’s Cafe din Scranton, Pennsylvania, a lăsat un bacșiș de 3.000 de dolari pentru o masă care a costat doar 13 dolari, iar restaurantul a reacționat într-un mod destul de așteptat, scrie LADbible

„A însemnat foarte mult pentru mine, pentru că toată lumea are probleme. Chiar mi-a atins inima. Încă nu-mi vine să cred. Sunt încă în stare de șoc”, a declarat chelnerița Mariana Lambert, cea care a primit bacșișul de 3.000 de dolari.

Cei de la Alfredo's au fost uimiți de sumă și s-au dus să verifice dacă Smith nu lăsase banii din greșeală. Matt Martini, care lucra pentru restaurant, l-a confruntat pe cel care a dat bacșișul cel mare și i-a cerut să furnizeze un act de identitate suplimentar.

Potrivit publicației citate, cei de la restaurant au sesizat că Eric Smith a lăsat pe cec o notă ciudată: „Bacșișuri pentru Isus”. Aparent, totul a făcut parte dintr-o veche tendință de pe rețelele sociale și în care Eric Smith a decis să se implice.

Cu toate acestea, ceea ce a fost considerat inițial ca fiind o faptă bună s-a transformat curând într-un scandal, clientul ajungând să conteste bacșișul lăsat și să trimită scrisori de amenințare restaurantului.

„Am crezut că cineva chiar încearcă să facă un lucru bun”, a spus Zachary Jacobson, reprezentantul cafenelei.

Pentru că restaurantul i-a permis lui Lambert să ia cele 2.300 de lire sterline, au fost apoi forțați să-i dea banii înapoi lui Smith din propriile buzunare.

Pe fondul încercărilor eșuate de a discuta cu Smith pe Facebook, Alfredo's nu a avut de ales decât să depună o plângere civilă împotriva acestuia.

Comunitatea locală a decis să înființeze un GoFundMe pentru restaurant, pentru a-i ajuta să strângă o parte din bani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Care este țara europeană cu cele mai urâte și mai depresive orașe, potrivit unui top realizat de un împătimit al călătoriilor

2 Demonstrație de forță rară a SUA în Europa. Avioane F-35, într-o misiune fulger, au exersat lovirea unor ținte care apar pentru foarte puțin timp

3 E disperare mare în AUR, Simion și Piperea dau atacul la voturile pensionarilor

4 „Nu ar trebui să se plângă” / David Popovici, atacat de Monica Iagăr, fostă campioană europeană și reprezentantă AUR

5 Atac mafiot în Halkidiki / Mai multe persoane au fost împușcate și înjunghiate într-un bar