Claudiu Bleonț îl atacă pe Dan Puric în emisiunea lui Denise Rifai: „Vinde românilor stalinism sub formă de margarină” VIDEO

Claudiu Bleonț îl atacă pe Dan Puric în emisiunea lui Denise Rifai: „Vinde românilor stalinism sub formă de margarină” VIDEO

Cunoscutul actor Claudiu Bleonț a vorbit foarte critic despre colegul său Dan Puric, despre care a spus și că a fost în Coreea de Nord alături de Nicușor Ceaușescu.

Claudiu Bleonț, unul dintre cei mai apreciați actori români FOTO Facebook

Claudiu Bleonț, unul dintre cei mai apreciați actori români FOTO Facebook

În cadrul emisiunii „40 de întrebări” de la postul Kanal Claudiu Bleonț a criticat pozițiile pro-Rusia ale lui Dan Puric, acuzându-l printre altele pe colegul său de breaslă că fi fost colaborator al Securității încă din perioada adolescenței.

„Tu ai spus de colegul meu, Dan Puric, că e degradant să joci în telenovele, corect? Dar nu cumva e degradant ca el, de nu știu câți ani, să se ducă să spună că nu are încredere în clasa conducătoare și să aud, de exemplu, că el bate câmpii ca lumea să zică „Mamă, iată un apostol al României” și noi de fapt să știm despre Dan Puric că este colaborator cu Securitatea de la 17 ani, că a fost turnător, mai știm că a plecat cu Nicușor Ceaușescu în Coreea de Nord și că el vinde românilor stalinism sub formă de margarină”, a spus actorul Claudiu Bleonț în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Și tot Claudiu Bleonț este de părere că Dan Puric nu ar ține cu românii și că acesta din urmă ar fi anti-Uniunea Europeană și anti-NATO.

„Cine e ăla care îndrăznește să spună că nu e bine că suntem în UE și în NATO, să mori tu? Și vrei să te muște stalinismul? Nu ți-a ajuns? Nu te-ai deșteptat? Ce fac cu sfinții, la care el face, Dan Puric, raport? Ce faci cu sfinții închisorilor, închiși de români, chinuiți și schingiuiți de români, pentru că ei credeau într-o altă teorie. Mama nu a făcut școală pentru că era de origine nesănătoasă, fata popii. Să nu-l aud! Mai vrea să candideze și la președinție”, a mai spus celebrul actor în cadrul emisiunii.

Iar criticile lui Claudiu Bleonț la adresa lui Dan Puric au devenit virale pe Tik Tok, clipul în care acesta vorbește despre colegul său de breaslă având peste 258.000 de afișări în doar 24 de ore.

Absolvent al Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, Bucureşti, clasa profesor Grigore Gonţa, promoţia 1983, Claudiu Bleonț are zeci de roluri memorabile la activ.

Printre altele, Claudiu Bleonț a obținut Premiul presei „Coup de Coeur de la presse" la Festivalul de la Avignon 2007, secţiunea Off, pentru spectacolul "Himnus" de Gyorgy Schwajda, în regia lui Radu Dinulescu, Teatrul Fani Tardini din Galaţi și de două ori premiul pentru cel mai bun actor, la Festivalul de la Costinești, în 1983 și 1985.

Claudiu Bleonț a fost nominalizat de două ori la Premiile UNITER pentru cel mai bun actor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii