Claudia Pătrăşcanu îl caută cu poliţia pe Gabi Bădălău, fostul său soţ, care refuză să-i înapoieze copiii minori

Claudia Pătrăşcanu îl caută cu poliţia pe Gabi Bădălău, fostul său soţ, care refuză să-i înapoieze copiii minori

Duminică, atunci când a mers să-şi recupereze copiii minori încredinţaţi în urma divorţului, Claudia Pătrăşcanu nu l-a găsit pe fostul său soţ Gabi Bădălău acasă şi nici nu a mai putut să-l contacteze, deoarece acesta îi blocase apelurile. În această situaţie, ea a apelat la ajutorul poliţiei.

Cei doi fii ai Claudiei Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au domiciliul la mama lor. Foto Click!.

Cei doi fii ai Claudiei Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au domiciliul la mama lor. Foto Click!.

Întreaga poveste a fost postată chiar de artistă pe Instagram, iar poliţia a confirmat că s-a înregistrat o plângere în acest sens pe numele omului de afaceri Gabi Bădălău, fiul politicianului Nicolae Bădălău, scrie Click!.

„La data de 01.09.2024, ora 11:30, polițiștii din cadrul P.O. Voluntari au fost sesizați prin apel SNUAU 112 de către Pătrăşcanu Claudia cu privire la faptul că, în decursul aceleiași zile, în jurul orei 11:20, a mers in oraș Voluntari, bld. Pipera, nr. 134, județul Ilfov, la domiciliul fostului soț, Bădălău Radu Gabriel, pentru a lua pe cei doi minori, Bădălău Alexandru Gabriel și Băbălău Nicolas Mihai, conform hotărârii judecătorești, însă acesta nu se afla acasă și nici nu îi răspunde la telefon, apelurile fiind blocate.

Bădălău Radu Gabriel a contactat-o telefonic pe fosta soție, prin intermediul copiilor, căreia i-a precizat că se află cu cei doi minori în parcul Herăstrau, comunicându-i faptul că aceștia nu vor să meargă acasă.

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului, faptă prevăzută de art. 379, alin. 1 din CP”, au comunicat poliţiştii.

Pe Instagramul său, Claudia Pătrășcanu a povestit că nici măcar însoțită de 3 echipaje ale oamenilor legii nu poate să-și ia copiii înapoi.

„De la ora 12.30, împreună cu un echipaj de Poliție din Voluntari... încercăm să recuperăm copiii, dar fără nicio reușită. Nici cele 3 echipaje de Poliție 112 n-au reușit să-l convingă să-mi aducă copiii. A plecat în trombă de la domiciliul din Pipera, prin tot Bucureștiul, numai să nu-mi pot lua copiii acasă, pe timpul meu legal”, a scris Claudia Pătrășcanu, extrem de revoltată.

Discuţiile privind întoarcerea copiilor la mama lor, unde au domiciliul au început de câteva zile, când Gabi Bădălău i-ar fi trimis un mesaj în care îi comunica faptul că a decis să mai prelungească vacanţa de 14 zile pe care a petrecut-o cu copii lor, în vârstă de 7 şi 9 ani, lucru cu care ea nu a fost de acord.

„Miercuri 28.08.24 am primit un mesaj de la tatăl copiilor mei, în care îmi transmite că el își prelungește vacanța cu copiii, chiar și pe timpul meu. În acest timp, vrând să port legături personale cu cei doi copii, tatăl, le închide telefonul imediat, nu-i lasă să vorbească și-mi transmite cuvinte precum «Marș, lasă-ne, copiii nu te mai vor, copiii nu mai vor la tine», îmi adresează injurii cumplite pe care cei doi minori le aud frecvent și nu pot face mai nimic”, a scris atunci cântăreața.

„Îmi strigă că nu-l interesează dacă merg la poliție, dacă merg către autorități… deoarece el face legea în România…Îl citez: « Săraco, eu dau bani grei avocaților, sute de mii… nicio poliție din țara asta nu-mi poate face nimic pentru că tata a fost și încă e șmecher…. nu uita că am și INML-ul în portofel… doar C.Ț e șmecher datorită lu’ tata… ai grijă ce faci că plătesc pe cineva și te aruncă pe autostradă într-un şanț și nu știi cine a făcut-o…»”, s-a mai plâns Claudia Pătrășcanu.

„Sunt 14 zile mai exact de când copiii mei sunt în vacanță la tatăl lor, mai exact la domiciliul bunicilor din B-Vale și, astăzi, conform hotărârii judecătorești, copiii trebuiau aduși acasă, la domiciliul meu. Poliția din Bolintin Vale, mi-a transmis că a luat legătura cu el și a spus: «Nu îi aduc, să facă ce trebuie legal». Pe ce se bazează, omul acesta inconștient??? Nici poliția nu poate face nimic?”, a scris sâmbătă Claudia Pătrășcanu, supărată pe faptul că nu poate lua legătura cu Nicolas (7 ani) și Gabriel (9 ani), pe motiv că tatăl lor le închide imediat telefonul și nu îi lasă să comunice cu ea.

După toate aceste mesaje, duminică a ecis că e timpul să îl reclame pe Gabi Bădălău şi, împreună cu poliţiştii, a plecat să-şi recupereze copiii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbare radicală, după doi ani și jumătate / Ce face acum ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie din România

2 Priviți ce e pe litoral / Mașini răsturnate, plaje devastate și sute de pompieri mobilizați

3 De la București la Brașov, pe autostradă. Când ar putea fi gata drumul de mare viteză

4 „Profită că nu înțelegem alfabetul lor” / Pățania unor români care și-au petrecut vacanța în Grecia

5 „Turcia va fi goală în câțiva ani. M-am simțit furat la fiecare pas” / Ce îi nemulțumește pe turiști